Julkalender

Lucka 23 är öppen!

Dan före dopparedagen!

Nu är det dags att öppna lucka 23 som är en riktig panglucka!

julkalender-lucka-23

Foto: Fotoliselotte

I dagens lucka finner vi den trendiga skötväskan Chelsea från Skip Hop, mjuka Teddy blanket från Vinter & Bloom och en söt barnvagnsleksak från Skip Hops kollektion Silver Lining till ett totalt värde av 1733 kr! Vinnaren får välja vilken färg den vill ha på väskan och filten och barnvagnsleksaken kan man välja mellan moln eller måne.

  

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och motivera varför denna vinsten skulle passa dig så bra.
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många kommentarer har jag på bloggen totalt? (Kommentarer under dagens inlägg räknas ej!)

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

61 Comments

 • Ida

  Min nuvarande skötväska är en helt vanlig axelremsväska och jag är så missnöjd med den. Därför skulle jag gärna vilja vinna detta paket så denna snygga skötväska kan få pryda min vagn med glädje ?
  Jag gissar på att du har 9248 kommentarer totalt ?

 • Ulrika

  Åh, nu önskar jag verkligen att det är min tur! Min lille Edvin är verkligen en liten vagnpojk så detta skulle bli perfekt för oss båda! Gillar Skip Hop skarpt och har varit mycket nöjd med min skötväska därifrån, men det behöver uppdateras, köpte den begagnad när jag fick min första dotter Nora, hon är 10 år idag, så väskan börjar ge sig. Kan också meddela att mobilfacken var mycket mindre för 10 år sen, nu får mobilen inte plats ?

  Jag tror du har fått 15915 kommentarer.

 • Sara Lindqvist

  Jag gissar på 26 976 kommentarer på bloggen 🙂 Hur kan jag börja beskriva hur bra vinsten skulle passa mig? Jag blir mamma vilken stund som helst, underbart! Ser verkligen fram emot alla långa promenader jag förhoppningsvis kan gå med vårt barn i vagnen. Då behövs verkligen en bra skötväska och fin leksak för bebisen att titta på. Nu hoppas jag på riktig tur!

 • Bella

  Gissar på 24567 🙂

  Jag väntar första barnet och står mitt i en renovering hemma. Bebis är beräknad till april men ännu är det mycket vi ska hinna klart. Och den största oron är i januari när badrummet ska renoveras, och jag inte hittat en lösning till tillfällig toalett så länge. Gravid+nätter+kissnödig= ingen bra kombo om man inte har en toalett nära till hands. Därav är det mycket tankar i huvudet och inte minst på allt vi måste införskaffa till lillen i magen.

  Att få lite hjälp på traven skulle vara guld värt!

 • Elin Hansson

  Chansar på 21 200 kommentarer!

  Vi har två söner varav den yngsta fortfarande är blöjbarn som dricker välling. Så vi åker alltid iväg med överfulla väskor. Snuttar, ombyte till båda, välling, flaskor, blöjor, våtservetter osv! Hade uppskattat om skötväskan inte såg ut som en plastsäck och med många fack som gör det lättare att organisera i den! Filt och barnvagnshänge skulle säkerligen den yngsta sonen uppskatta som alltid sover middag ute i sin vagn!

 • Tingeling stegervall

  17 698 komentarer tror jag ^^

  Denna hade varit perfekt att packa ner allt man behöver under dagen, för tillfället är mina fickor fulla och handväskan med, skulle vara bra med lite mer organiserad mor där hon hittar det hon behöver direkt

 • Jennifer

  Åh denna har man klämt å känt på så många gånger. Så snygg å smidig men ändå med så mycket plats.
  Jag skulle behöva det till sonen. Måste ha med flera ombyten till vår lilla vilding, vällingpulver, flaskor, blöjor osv. Nu har jag oftast bara med en påse där jag får rota tills jag hittar (och oftast har jag glömt nå för jag har ingen koll.. Puh. Hoppas vinna, blir ju en superjulklapp till både mig och sonen 🙂

 • Emma L

  Har tittat på och suktat efter denna skötväska länge länge nu men tyvärr säger plånboken ifrån. Den är ofantligt snygg och av det jag sett så är den perfekt med sina fack och utrymmen. Med min grymma lillebrors hjälp (han blev bara lite mutad) har vi kommit fram till en bra gissning på 27 833 st kommentarer. Får hoppas vi är nära nog 😀

 • Sara Glavin

  Jag gissar på 26852 kommentarer.

  Nu när lillan växer, växer vi ur vår skötväska och det är tjafs här hemma. Jag vill ha det snyggt, maken skiter i det och ska ha det praktiskt. Så varför inte få båda? Och vinner vi blir det ingen diskussion, jag som mamma får den fina, och praktiska, skötväska som rymmer allt nödvändigt. Dessutom får fina cleo något att titta på och mysa med. 100% julklapp!

 • Cecilia Bratt

  Jag gissar på 15622 st kommentarer.

  Älskar skiphops skötväskor så skulle bli superglad om jag fick vinna en. Nu är inte jag längre i så stort behov av en skötväska men då kunde jag få ge bort denna fantastiska skötväska till min underbara svägerska som förutom att vara min mans syster även är en av mina bästa vänner och som alltid finns där vad det än gäller.

 • Luna- Mom of 4

  Åh detta skulle passa mig så bra! Jag suktar ofta efter fina skötväskor men sen snålar jag och vi har fortfarande kvar vår första från -11 den börjar bli lite sliten, minst sagt! Skulle bli så glad om vi vann detta! Skulle välja mån-hänget!

  Jag gissar på 9870st kommentarer!

 • Michaela

  Eftersom den yngsta sonen har fått ärva allt av storebrorsan kläder, skor, vagn och skötväska så skulle jag med denna vinst ge han något som passar fint till den gamla skruttiga vagnen. Lite nytt till vagnen och sonen som även mamman kan bära med glädje. jag tror att du har 8759 kommentarer

 • Christine

  Eftersom vi väntar barn om bara en månad så vore denna väska toppen. Skötväskan efter sonen är smutsig, sliten och trasig, så en ny vore på sin plats.

  Gissar på 23.458 kommentarer!

 • Caroline

  Wow vilken lucka! Jag fullkomligt älskar skip hops skötväska då den ser så fantastiskt praktiskt ut men än har jag inte haft äran att få prova den. Sedan det bästa med denna väska är att den är så pass neutral så även min man sa att han kunde tänka sig att använda den under sin pappaledighet!
  Min dotter har precis bytt från liggdel till sittdel i vagnen så vagnleksaken skulle passa perfekt så hon har något att leka med under våra promenader ? En gosig filt att ha i babyskyddet saknar vi så denna skulle vara perfekt att ha där.

  Håller tummar och tår!

  Jag gissar på 14230 kommentarer

 • Mari B

  Jag gissar på 13523 kommentarer.
  Jag har precis fått min andra skatt och har inget kvar från den andra skatten som jag redan har, är ändå en åldersskillnad på 7år. Och den där trendiga skötväskan kan man till och med använda då inte bäbis är med, som en handväska.
  Jag har tipsat

 • Lina Sällberg

  Jag skulle vilja vinna för att ge detta till min bror och hans fru som väntar smått! Jag har själv denna filt och den är helt underbar.

  Jag gissar på: 23587 st kommentarer

 • SaraHV

  Jag gissar på 26 925 stycken.
  Den här klappen vore perfekt till vår lilla tjej som borde titta fram nu snart när som helst (men förhoppningsvis inte imorgon 😉 )…

 • Erika G

  Jag skulle gärna vinna för att få byta ut skötväskan vi har nu, med tredje barnet på väg så är skötväskan vi har nu väldigt nött eftersom vi använt den dagligen.
  Jag gissar på 27099 st kommentarer. ?

 • Helena L

  Gissar på 12 103 st.
  Jag skulle bli jätteglad för en så snygg skötväska, har aldrig haft en riktig, funktionell sådan! Dessutom har vår lilla dotters julklapp fått prioriterats ned i julstressen. Tänker att hon inte förstår grejen ändå, men ett moln skulle verkligen passa i vår situation! God jul!

 • Petra E

  Gissar på 27 834st

  Vilken dröm väska passar lika bra som skötväska som handväska denna vore toppen då den vi har nu är lika usel som ekonomin. Och snygg och mysig filt som passar lika bra vagnen som inne och söt leksak. Detta är ett dröm paket.

 • Eni

  38943 kommentarer.
  ÄLSKAR den där teddyfilten men sonens är alldeles för välanvänd så det skulle verkligen passa bra med en ny till nästa! Men mest av allt behöver jag skötväskan – äger ingen och misstänker att jag lär behöva en snart om inte all packning ska behöva åka löst i varukorgen 😉

 • Amal

  Vill så gärna ha en ny Skötväska då min e så himla ful och knapparna åker av hela tiden när jag knäpper den på vagnen, jag tror du har 17000 kommentarer!

 • Jonna

  Gud vilken fin vinst!!!
  Jag hade en skötväskan till min dotter när hon var liten men nu förvarar min man en jäkla leksakshelikopter (!) däri och jag går runt med hennes mini-rygga som skötväska till min son, haha. Livets lott som nummer två alltså. nä men det vore ju awsome att ha en skötväska som funkar och inte man behöver knöla ner allting i OCH som är så grymt snygg att man kan ha den även när sonen har kommit förbi ”skötväskestadiet”.
  Ett barnvagnshänge vore toppen, det vi har är ärvt och lite söndertuggat ? Filten är ju bara helt ljuvlig!

  Jag gissar på att du har 26925 kommentarer ?

 • Ana Kokol

  En arbetskamrat har fått sitt förta barn, lilla Jack, so kom 7 veckor för tidigt. Familjen är lite oförberedd inför hans ankomst och skulle uppskatta allt i dagen lucka!
  11 111 st kommentarer tror jag på.

 • Therese Kunnas Franzen

  Jag chansar på 22474st!
  Jag vill ge detta till min vän då hennes skötväska är väldigt bökig(någon vanlig bag) så hon får en riktigt praktisk och otroligt fin en! 😀

 • Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Hade varit så kul att få överraska min kusin med denna lyxiga vinst. Hon fick nyligen sitt första barn, och det vore så kul at få ge något till henne. Hon var en av det få som faktiskt ställde upp för mig när jag blev fick barn som 16 åring. Det var en tid för mig då många andra försvann.

  Gissar på 59 745 stycken.

  Kram Sanna

 • Emmy

  Skulle vilja ge detta till min lillebror och hans sambo som väntar sitt första barn i mars <3 jag vet att dom skulle bli fullkomligt överlyckliga över det här och det är dom båda så värda <3 tror du fått 25 678 kommentarer 😀

 • Ingrid Dahl

  Denna underbara skötväska hade varit ett lyft förstås, vår gamla skötväska har snart gjort sitt hos oss.

  Jag tror att du har fått 30 000 kommentarer.

 • Joanna

  Jag gissar på 26925 kommentarer!

  Filten har jag spanat in i tre månader redan men sambon tycker att vi redan har tillräckligt med filtar. Väskan hade varit så snygg på vagnen (vi har ene ny vagn men gammal väska just nu) och barnvagnshänget skulle jag faktiskt ge bort till en vän då vi redan har ett som är fint medan min vän har det lite knapert just nu.

 • Sara B

  Jag gissar på 26925 🙂
  Den här skötväskan är sååå snygg och den skulle användas inte bara som skötväska utan skulle även få följa med mamman i familjen till skolan. Den skulle vara som en trogen trotjänare 🙂 filten och barnvagnsmobilen skulle yngsta dottern få rå om. Hon är mkt för snutte då hon ska sova så filten skulle säkerligen uppskattas 🙂

 • Alisa

  Åh denna väskan har jag velat ha sen sonen föddes för 8 mån sen, men alltid har de kommit något annat emellan som har fått prioriteras. Så hoppas hoppas på vinst. Jag gissar på 25000 kommentarer

 • Jenny

  Gissar på 24242 kommentarer.
  Jag skulle ge bort den här underbart fina vinsten till min vän som blir trebarnsmor i april, hon har inte haft det så lätt den senaste tiden så hon skulle verkligen uppskatta lite nytt och fint till bebisen.

 • Malin

  Gissar på 26925

  Har drömt om denna ljuva väska sedan jag plussade på stickan,
  men ekonomin satte käppar i hjulet så jag får ha den jag hade till flickan.
  Min pojke är 1,5 månad och vi har bestämt oss för att han är vår sista ?
  därför fick tomten ett brev och Chelsea stod högst upp på min önskelista.
  Varmvattenberedaren pajade och sen fick vi räkna stålarna en sväng,
  och drömmen om Chelsea försvann, det funkade ej med föräldrapeng.
  Så för oss vuxna blir det varmvattenberedare som vi i julklapp får
  men drömmen om Chelsea kan bli sann här och nu jag håller både tummar och tår!

 • Andreas S

  Oj, frugan skulle bli så happy om jag skulle vinna skötväskan, den har hon suktat efter länge. Hon skulle bli lika glad för filten och brnvagnshänget med ?

  Min gissning är 27785 kommentarer

  Har tipsat på Instagram och mailat en printscreen ?

 • Anna Gunnel

  26925

  För en nybliven mamma med tom plånbok hade detta verkligen varit ett toppenpaket! Skötväska har jag ingen (jag har en vanlig väska istället) och det här är den snyggaste jag har sett! Filten hade ju varit så mysig att ha o vagnen för lillplutt. Barnvagnshänge har jag inget och just detta var supersött! Ett paket som är perfekt för mig helt enkelt! ❤️

 • Mia Korch

  11 534 kommentarer är min gissning

  Hoppas på att vinna eftersom jag är en nybliven mamma som köpt det mesta mamma och bebis prylar på loppis. Det hade vart så roligt att få några nya riktigt snygga saker att vara stolt över!

  Har delat på min instagram sedan tidigare @miasdag

 • Linda L

  Ååh vilken dundervinst, skötväskan är ju sååå snygg!! ?? Hade passat bra då vi just nu använder en gammal ryggsäck som skötväska, dessutom är ena remmen av så den är inte så praktisk just nu.
  Filten ser ju så gosig ut ?

  Jag hoppas hoppas att jag räknat rätt (tog ett tag nu ikväll) phuuu. Jag kom fram till att det finns 27 787 kommentarer innan detta inlägg skrevs ☺

 • Michaela

  Fick det till 4462 kommentarer fick jag det till senaste halvåret, sen tog huvudet helt slut av allt räknande. Totalt gissar jag på 31542 kommentarer 🙂

  Vinsten passar mig perfekt då jag och sambon planerar barn inom kort 🙂

  Har delat på instagram tidigare, michaelajomalindh 🙂

 • Jessica

  Svar: 16597
  Hoppas verkligen på vinst i denna lucka, för snart nog står jag där med min bebis i armarna och jag vet att en bra skötväska löser mycket med smidighet. Lätt att hitta sakerna betyder snabba lösningar. En mysig filt i vagnen gör mycket och en rolig leksak hjälper till i samspelet.

 • Linda

  Jag tror på 42023 håller tummarna att fu går efter tiden i Portugal !!

  Som student lägger man inga pengar på sig själv utan allt på barnet hade varit kul med en skötvästa som går att använda även efter bebistiden

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.