Julkalender

Lucka 18 är öppen!

Godmorgon allihopa!

Trevlig fjärde advent på er! Nu öppnar vi lucka 18!

julkalender-lucka-18

Foto: Fotoliselotte

I dagens lucka finner vi produkter från fantastiska Yves Rocher till ett värde av 1263 kr! Grymt va?! Vinnaren får alltså Sérum Végétal Wrinkles & Radiance dagcrème, Sérum Végétal Wrinkles & Radiance nattcrèmeSérum Végétal Wrinkles & Radiance Fluid, Sérum Végétal Wrinkles & Radiance ögoncreme, Body Lotion Riche Crème med exklusiv olja, Ansiktstvätt Hydra Végétal och en Scrub to Mix – inte så illa va?! 🙂

  

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och motivera varför just du ska vinna
 • Svara på utslagsfrågan: Yves Rocher har populära set med duschtvål och body lotion – vilken doft är min favorit? Ni hittar alla set HÄR!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

75 Comments

 • stina juhlin

  Jag gissar på att din favoritdoft är ros…
  Jag hoppas på att få vinna för att jag behöver lite vardagslyx har inte unnat mig själv något till kroppen på länge…

 • Chanette Büchel

  Med vintertrött hud skulle detta bli en sann uppfräschning, skulle göra gott för både hud och sinne. Jag tror din favorit är lavendel/björnbär.

 • Amal

  Jag tror att du gillar bourbon vanilj bäst. Jag vill gärna vinna gör jag vill testa ett nytt hudvårdsmärke, har fått så torr hud efter graviditeten och amningen tror jag påverkar också mycket, Så vill testa nåt som får min hud i fint skick igen.

 • Emma L

  Jag gissar att Björnbörsdoft är din favorit.
  Jag skulle vilja vinna för att få lite mer ”lyx” i vardagen. Det blir oftast familyfresh här hemma och snabba duschar när dottern sover men i takt med att hon växer vill jag börja använda produkter med lite mer dofter och börja ta hand om mig själv mer igen.

 • Fröken M

  Jag gissar på Cranberry & almond

  Jag är en riktig ”torris” i ansiktet och skulle verkligen behöva ett kit som kan hjälpa mig att få ”bukt” med trist och fnasig hud. Vintern är verkligen inte min ”bästa” årstid ur den synvinkeln… !! ( Då blir jag alltid EXTRA fnasig )

 • Ida Johansson

  Kokos…
  Min hy lever sitt eget liv och jag försöker lista ut hur den vill bli behandlad, men vi är inte riktigt överens ännu. Det här har jag inte testat och kanske är det just vad som behövs…

 • Christine

  Jag har så otroligt dålig hy nu som gravid. Skulle gärna testa YR produkter för att se om de kan hjälpa mig få bult på problemen. Har aldrig testat dem innan, men de låter faktiskt väldigt bra.

  Tror din favorit är bourbon vanilj.

 • Jennifer

  Jag gissar på lavendel björnbär 🙂
  Detta hade varit fantastiskt för mig att vinna. Är mamma till en dotter på 9 månader och tiden för att ta hand om sig själv försvinner lätt. Tycker det är roligt att vara fin och känna sig fin, så hade jag vunnit hade man kanske kunnat få tillbaka den gnistan lite 🙂

 • Marie Alvas mamma

  Jag gissar på lavendel björnbär.
  Jag vill så gärna vinna för jag unnar mig aldrig så här fina produkter. Skulle vara fantastiskt att få hem detta.

 • Veronica L

  Detta skulle bli en perfekt present till min fina mamma, som fyller år i januari och hjälper oss i vått och torrt med barnen, hemmet och allt som vi behöver. Buorbonvanilj är din favorit!

 • Ida

  Jag är så otroligt dålig på att unna mig saker till mig själv, jag antar det hör till mamma genen att hellre köpa saker till sina barn först och sig själv kommer alltid sist på den listan. Så därför hade detta varit en perfekt present för mig då det verkligen är saker som är till för mig ?
  Jag tror din favorit är kokosnöt?

 • Emelie Su

  Gissar på citron basilika för att inte tro det vanligaste ?

  Har en del produkter därifrån och gillar dessa, så det vore en underbar vinst att få vinna till mig själv och min kropp ?

 • Tingeling stegervall

  När man jobbar med barn, gamla och djur och spritar huden varje minut så skulle huden må bra av detts lyxiga spa att hinna med jobb och att sturea är inte lätt då hinner man inte shoppa rätt. Med detta kit jag testa få och kanske jag har en ny favorit till våren

 • Julianna Fredriksson

  Jag gissar på burbonvanilj! Som ett litet hemma spa med fina produkter är ju toppen,
  så välbehövligt och avslappnande för hela kroppen!
  På vintern blir hyn lätt torr och dyster,
  skulle verkligen behöva få lite lyster!

  Delar tävlingen på Facebook
  https://www.facebook.com/JFredr

  Mvh Julianna

 • Beatrice

  Lavendel/björnbär tror jag är din favoritdoft ?

  Jag är ju 32 år nu och har insett att det man använder på ansiktet är otroligt viktigt.
  En vinst med allt det här hade ju fått mig att hoppa högt eftersom jag absolut inte har råd att köpa så mycket till mig själv längre. Barnen går alltid först och jag lider verkligen inte men det är trevligt att kunna unna sig själv något ibland ?

  Kram på dig

 • Sara Lindqvist

  Jag gissar på hallon/pepparmynta. Den luktar väldigt gott. Jag vill vinna för att få prpva nya produkter och för att få chans att känna lite egenlyx.

 • Sofie Altuntas

  Jag tror att din favoritdoft är kokos <3

  Tipsar om kalendern här
  https://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/1182074811869406

  Jag vill presentera mitt solljus Margareta,
  hon är världens bästa mor ska du veta,
  en kärlek så djup, fantastisk och villkorslös,
  har hon stått ut med mig hennes lilla vikingatös,
  vi bor långt ifrån varandra sedan många år,
  och saknaden är stor som du kanske förstår,
  inte ofta jag henne med presenter kan skämma bort,
  speciellt med Yves Rocher produkter av bästa sort,
  nu håller jag tummarna för turen att vinna,
  så jag kan överraska min superkvinna

 • Sara Källström

  Oliv-Pomerans tror jag är din favorit!

  Ett märke jag känner till sen barnaben, vet att mamma använde det! Nu är jag själv mamma och vill gärna testa detta hela set, kanske har jag till mitt favoritmärke sen hittat helt rätt! Produkter som är bra att ha när man lite skrynglig börjar va’! 😉

 • Anke

  Jag tror pear/cocoa är favoriten.

  Jag skulle vilja vinna för min hy har blivit så dålig efter förlossningen och jag vet att du också har nämnt att du har lite problemhy och du verkar ju nöjd så det skulle vara roligt att testa. 🙂

 • Michaela

  Jag gissar på bourbon-vanilj! Den luktar underbart 🙂

  Har delat på michaelajomalindh 🙂

  Jag vill vinna detta kit till min fina mor,
  Som är rädd för rynkor nu när hon är stor.
  Hon kommer alltid vara en skönhet,
  Men det är inte alltid hon själv ser det.
  Med detta kit känner hon sig nog mer fin,
  Hoppas nu att vinsten blir min! 🙂

 • MariaM

  Jag behöver en uppfräschning för min glåmiga vinterhud. Torr och trist blir den, önskar mig lite bättre förutsättningar, som detta paket :).
  Jag gissar på att vanilj är din favorit.

 • Anna Gunnel

  Jag tror din favorit är bourbonvanilj.

  Då jag själv börjat märka av rynkor och fina linjer vore detta paket som gjort för mig. Jag vill verkligen stoppa denna åldersutvecklingen som sker i mitt ansikte så gott det går.

 • Linnéa

  Jag själv ÄLSKAR Bourbonvanilj så tänker att du gillar säkert den med! Detta hade varit en perfekt julklapp till denna slitna mamman som bara har tvättat sitt ansikte med tvål de senaste 7 månaderna då allt annat hinns inte med. Nu när hon är äldre vill jag känna mig mer som mig själv igen och detta hade varit perfekt!

 • Ana Kokol

  Min kropp och hud behöver kärlek och omsorg i stora lass, då denna hösten varit extra kass.
  Sjukdomar som löst av varandra och skapat kaos. Kroppen min har liksom gått på en sparlåga och behöver nu näring och energi.

  Jag föll för citron och basilika, för dom har jag aldrig testat, undrar om inte den kan vara din favorit!

 • Rebecka H

  Bourbonvanilj gissar jag på.

  Det är alltid kul att testa nya produkter och märken för stt kunna hitta sin nya favorit. Använder deras rough och är väldigt nöjd.

 • Mia Korch

  Gissar på BourbonVanilj

  Jag som nybliven mamma hoppas på att vinna detta härliga kit så jag får en bra motivation att pyssla om mej själv igen. Allt fokus har vart på bebisen de senaste veckorna och jag känner att jag förfaller mer och mer för varje vecka. Nu är det dags för denna mamma att bli lite snygg och fräsch igen!

  Har delat på min instagram sedan tidigare @miasdag

 • Christina Frisberg

  🙂 Vilken härlig lucka!! Jag handlar själv mycket hos Yves Rocher och min egen favorit kombo är
  Set – Citron, Basilika så jag gissar att du gillar Citrius också 🙂
  Det skulle vara ljuvligt lyxigt att få hem en sådan julklapp minsann 🙂
  Önskar en trevlig 3:dje Advent 🙂

 • Linnea

  Jag tror kokos är din favorit.
  Det var väldigt längesen jag använde några produkter från Yves Rocher och jag tycker det är väldigt spännande att testa nya skönhetsprodukter så att få vinna det här vore ju rena drömvinsten!

 • Tilda Bengtsson

  Jag tror att din favorit är Citron & Basilika 🙂
  Jag hade gärna velat vinna detta paket till att ge till min sambos syster som snart fyller 30. Det hade varit en toppenpresent till henne, då typ alla hennes skönhetsprodukter är för gamla (fy skäms Marie! haha) och är i stort behov av ett nytt packet med de bästa produkterna! Plus så är det roligt att ge henne lite åldersnoja med lite wrinkles-magi! hehehe. *Håller tummarna!*

 • Malin Svärd

  bourbonvanilj tror jag är din favorit doft,
  med den här vinsten kan jag ha det riktigt soft.
  Egentid man som småbarnsmamma vill ha,
  frågan är bara vilken produkt i vinsten man ska ta.
  jag vill verkligen känna mig fräsch och fin,
  så jag hoppas att vinsten blir min ?❄

 • Emelie persson

  Jag gissa på lavendel, björnbär.
  Jag hade skämt bort mig själv lite extra nu vid jul ? Det ör sällan man känner sig fräsch som småbarnsmamma.

 • Sandra - Alfons mamma

  Detta skulle jag vilja vinna för att få ta hand om mig själv lite grann, lyxa till det och få känna mig lite fräsh. Det är så lätt att glömma bort sig själv efter att man har fått barn och lägger 100% av sig själv på det lilla livet istället.

  Jag tror att din favoritdoft är Lavendel, Björnbär.

 • Elina Larsen

  Åh ? Jag behöver verkligen lite av dessa produkter, har tänkt på Yves innan men har alltid fått för mig att det säkerligen inte är något bra , du kanske kan övertyga mig ? Jag tror din favorit är kokos ☺️

 • Joakim H

  Gissar på Bourbonvanilj!

  Min syster har diabetes vilket har gjort att hon fått hudproblem! Detta fina set skulle glädje henne mycket och ge huden bästa möjliga förutsättningar för att inte spricka, bli torr osv. Att få göra något sånt för min fina syster skulle betyda mycket!

 • Sara B

  Det var svårt att gissa då många verkar lukta ljuvligt, men jag gissar på min egna favorit, Bourbonvanilj och hoppas på tur! 🙂
  Jag har ofta produkter hemma från Yves då jag gillar det dom har och deras dofter är oftast riktigt bra.
  Jag har passerat 30 strecket och har insett att jag måste ta tag om huden lite bättre. Denna vinst skulle verkligen komma väl till hands så att jag får mitt unga fräscha 2017 😉

 • Johannes

  Jag tror på hallon/pepparmynta

  Jag vill vinna produkterna för att överraska min fru med ett superpaket! Inte till julafton utan om jag vinner ska jag ge henne det en helt vanlig dag, så att hon blir förvånad. Då hade hon blivit väldigt glad ?

 • Emmy

  Vilken fantastisk vinst! Två täta graviditeter har gett mig två underbara små döttrar som nu är 3 och 1,5 år gamla men jag har dessvärre även fått väldigt torr och livlös hy. Skulle vara drömmen att vinna detta Citron basilika gissar jag är din favorit!

 • Jenny

  Svårt….alla doftar säkert väldigt gott men gissar att din favorit är Hallon/pepparmynta.
  Har provat handkräm, läppsyl och några andra små produkter från Yves Rocher men inte mer än så. Det här paketet skulle vara väldigt trevligt att vinna och få testa lite nya produkter.

 • Mari B

  Jag chansar på Kokosnöt.
  Som ny snittad tycker jag att jag behöver lite omsorg speciellt min hud som inte alls mår bra vintertid då den är torr.
  Jag har tipsat.

 • Negin (Mammatillnicole)

  Gissar på Burbonvanilj. Skulle så gärna ge de till min mamma 🙂 hon säger att hon har allt men man har aldrig för mycket av produkter till huden som mamma 🙂 🙂

 • Karin Norrbom

  Jag gissar på att din favoritdoft är hallon pepparmynta:)
  Jag skulle vilja vinna för jag är så snål mot mig själv så jag köper aldrig några bra/dyrare produkter för att ta hand om huden, som egentligen skulle behöva det.

 • Therese Kunnas Franzen

  Chansar på almond & cranberry!
  Har aldrig testat Yves rocher så skulle vara jättekul att göra det. Min hy är hemsk, speciellt på vintern! 🙂

 • Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Jag älskar Yves Rocher produkter, men det är sällan jag själv unnar mig något, så att få vinna den här fantastiska vinsten vore helt fantastiskt. Så mycket nya produkter att få prova och njuta utav under det nya året – längtar redan nu och hoppas på min tur.

  Jag gissar på att Bourbonvanilj är din favorit.

  Kram Sanna

 • Linda

  Jag gissar på kokos som får dig att drömma om Brasilien och Bali.

  Åh detta kit skulle min älskade mamma få!
  Vill så gärna skännabort henne lite extra för allt hon gör för oss.

 • Malin

  Jag chansar på citron/basilika.

  Med två barn – ena 2,5 år (med världens trots) och andra 1,5 månader (med kolik) så känner jag att jag åldras som sur mjölk just nu. Allt bara förfaller. Det vore skönt att få lite produkter som kan hämma hudens åldrande. Haha, jag är ju ändå bara 32 år och vill inte se tio år äldre ut om ett halvår.

 • jonna

  Jag tror din favorit är Bourbonvanilj 🙂
  Jag vill vinna för att det verkar ju vara en toppenvinst! Jag har aldrig testat yves rocher och det vore spännande att få göra det nu! Plus att jag fyller år idag och önskade mig bara massa hudvårdsprodukter för ansiktet (jag skulle verkligen behöva det pga massa hormonproblem o acne och skit nu när jag ammar) och fick inte en enda hurdvårdsgrej. Snacka om snopet, haha! Håller tummarna för en fin födelsedagspresent från dig istället 😉

 • Caroline

  Som en trött tvåbarnsmorsa (3 årig son och 5 månaders dotter) så skulle detta kit verkligen vara något som jag skulle vilja unna mig när jag kan få lite me-time och mannen har kidsen.

  Jag gissar på hallon, pepparmynta.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.