Vinnare av lucka 1

Woow vilken lyckad start på årets julkalender!!! Ni gör mig verkligen inte besviken! Jag hoppas ni kommer delta lika flitigt hela kalendern igenom! I min julkalender så kan man ju faktiskt vinna flera gånger så man behöver inte “spara” sig till en “bättre” lucka. Förra året var det faktiskt två stycken turgummor som vann två gånger! Och alla ni som har delat kalendern nu, kan vara med i alla julkalenders tävling genom att bara kommentera på varje lucka och svara på frågorna – enkelt som en plätt!!

Julkalendern är en blandad kompott med olika saker varje dag! Lite då och då kommer det vara WOW-luckor som är värda mellan 1000-2000 kr och den grymmaste vinsten är värd hela 6995 kr!! Totalt är hela julkalendern värd 25 000 kr!! 

Nu ska jag presentera vinnaren i dagens lucka!

20151201-214446-78286687.jpg

Jag trodde faktiskt aldrig att någon skulle gissa rätt i den här tävlingen och absolut inte HELT rätt! Så tro mig att jag på riktigt höll på att sätta kaffet i halsen när en av er prickade helt rätt! Jag satt faktiskt och messade min mormor när jag såg det, så här skrev jag till henne:

  

Under dagen så gissade 5 till helt rätt med färgnyansen, så av 6 finalister har jag nu utsett en! Vinnaren är…

… Malin Nätynki!

Stort grattis!! Skicka adress och telefonnummer (för avisering) till pa.smallen@hotmail.se så kommer din vinst snart hem till dig!

Morgondagens lucka är fylld med julklappar till barnen! Missa inte det!! Den öppnas 07.00 imorgon!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här