Lucka 17 är öppen!

Godmorgon på er!

Dags att öppna dagens lucka!

Pasmallen blogg julkalender lucka 17
Foto: FotoLiselotte

I dagens lucka hittar vi JTre och en riktigt grym grej som jag gärna hade velat vinna till bebis i magen 🙂 JTre sponsrar nämligen med en BébéPOD babysitter! För er som inte vet vad det är så är det som en Bumbo bara att den är snäppet bättre eftersom man kan spänna fast den på en vanlig matstol och då slipper man klumpiga barnmatstolar som man slår sönder sina tår på varje gång man går förbi 😛 Dessutom är ju BébéPOD väldigt smidig om man vill ha en bärbar matstol när man ska besöka gäster m.m.

20151121-004245-2565247.jpg

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta varför en BébéPOD skulle passa så bra hemma hos er!
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många matstolar/babysitters har Lucas haft?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

48 Kommentarer

 1. Linda

  För att vår son vill vara med och se allt!! Jag äter alltid med honom i knät så det hade varit perfekt om han kunde sitta på en stol brevid! Babysittern på golvet tycker han knte att han ser tillräckligt ifrån!!
  Jag gissar på 4…

  Svara
 2. Tatyana

  Jag gissar på 3 stycken

  Det skulle vara perfekt att sätta Saga i stolen om några månader, så jag hinner med att vara lite med Lin och Lova också

  Svara
 3. Josefine Nilsson

  Åh! En BébéPOD skulle passa perfekt när Lilleman kommer i mars!
  Tror Lucas har haft fyra stycken olika 🙂

  Svara
 4. Sara Bengtsson

  Har en tjej som inte vill äta särskilt mkt mat, utan mest bara vägra gapa… Med denna kanske hon skulle känna sig mer delaktig i maten och äta på automatik… *hoppas*. Tror han har haft 2 matstolar och två babysitters, så 4 st gissar jag på 🙂

  Svara
 5. Alexandra Andersson

  Jag gissar på 4 stycken 🙂

  Anledningen att denna skulle passa så bra till lillebror i magen är att vi faktiskt varit på jakt efter en smidig stol att ta med sig när man är bortbjudna på middag. Det har varit många middagar där dottern fått sitta i knät på grund av att det inte funnits någon barnstol. Att ta med den här hem till mormor och morfar hade varit guld – morfar lyckas alltid snubbla på benen till barnstolen. Nu med dottern gör vi så att morfar får sätta sig på plats innan matstolen kommer in i köket, med denna hade vi inte behövt oroa oss för att någon olycka ska ske!

  Svara
 6. Rebecka H

  Jag gissar på 3 men har gissat fel alla andra dagar… Detta skulle vara väldigt smidigt då vi ofta besöker folk som inte har en barnstol. Det skulle vara så smidigt att bara ta med denna i bilen och sedan sitter barnet bra när det är tid att äta. Suverän uppfinning 🙂

  Svara
 7. Petra Mary-Anne

  Jag gillar och delar sedan tidigare alias: Mary-Anne Christensen

  När tvillingarna kommer under tidig vår,
  skulle den här vara toppen om vi får,
  hos våra släktingar vid våra besök,
  finns oftast bara en barnstol & då blir det bök,
  med den här så löser det sig kanon,
  och den som sitter blir nästan kunglig på sin tron!
  Även hemma skulle den vara tokigt bra,
  och förmodligen köper vi till så att vi har två tror ja’!

  Gissar på 4.

  Hälsningar
  Petra Mary-Anne

  Svara
 8. Carola Berg

  Skulle vara jätteroligt att få testa en BébéPOD till lilla 8an som kommer i april 🙂 Har varit sugen på en bumbo till de senaste små men aldrig blivit av att vi skaffat någon. Att man dessutom kan använda den här på vanlig stol låter perfekt då man är iväg hos mormor/farmor.

  Jag gissar att L haft 5 olika matstolar/babysitters.

  Svara
 9. Annika - drömmen om 11 barn

  Lucas har nog haft tre

  Här skulle den passa bra för då kan vi huva ut Ikeamatstolarna! Just det där att man kan sätta fast den på en vanlig stol tycker jag låter underbart praktiskt!
  Sen
  Vore det ju himla smidigt när man drar iväg till svärmor eller mina föräldrar. Svärmor har inte ens en barnmatstol alls så.. o mina föräldrar har en ikeastol.

  Så den skulle åtminstone bli välanvänd 🙂

  Svara
 10. Sara H

  Oh, det låter ju som en perfekt typ av barnstol! Den skulle vi gärna ha, istället för en traditionell.
  Jag gissar på 2 st.

  Svara
 11. Carola

  Jag har velat ha en Bumbo ända sedan jag upptäckte den precis när minsta tjejen preciiis blivit för stor för den. Men den här verkar ju onekligen ett snäpp bättre än Bumbo, så det skulle jag verkligen vilja ha till kommande bebis. Jag gillar framförallt att man så enkelt kan ta med den när man besöker folk. Håller tummarna och gissar på att Lukas har haft 2 babysitters/matstolar.

  Svara
 12. Mikael N

  Dä vi har ett ganska litet kök skulle det vara skönt att slippa ha en klumpig matstol igen.

  Jag tror att han har haft 6 st

  Svara
 13. Jenny

  Jag skulle haft bébéPOD som komplement till att börja med. Dels ta med den till vänner och bekanta som inte har barnstol och dels till kompisar med barn som hälsar på hos oss när vår egna stol inte räcker till.
  Jag gissar på 5 olika!

  Svara
 14. Jeanette Ågren

  Den skulle passa perfekt då syster kommer över med sin bebis.. Då hon slipper dra på egen matstol som är stor och klumpig.

  Jag gissar på 1 stol.

  Svara
 15. Lovisa

  Jag gissar att Lucas haft 4matstolar/babysitters.

  Vi använde vår bumbostol jättemycket till sonen så en som går att sätta fast på en stol vore helt perfekt tills i vår när bebis kommer

  Svara
 16. Sandra S

  Jag tror ni haft hela 5 st, hade ju kanske någon stol i Brasilien med:) När jag såg Bebepod:en tänkte jag direkt att den skulle vara smidig att ha med vid restaurangbesök! Och kul att ha en stol till de allra minsta gästerna

  Svara
 17. Jenny Olsson

  Men jag gissar på 4!
  Visst hade det varit super när man åker iväg och dessutom slippa ha en barnstol så en av de vanliga stolarna får stå i ett hörn!

  Svara
 18. Elina

  Aldrig hört talas om denna men gud så häftig. Hade varit suverän här då matstolen tar väldigt stor plats i köket och vi kommer vara 6 personer utöver så det hade varit perfekt att slippa krångla med att ta bort stolar för att få fram en matstol
  Jag gissar på 4 stycken

  Svara
 19. Jonna Aspenstedt

  Denna skulle passa så bra hemma hos min fina vän som ska få barn nu i december/januari. 🙂 så kul det hade varit att få ge dom denna fina och smarta stol! jag gissar på 5 stycken.

  Svara
 20. Andrea-Miranda

  Den skulle passa bra hos mig då jag har litet kök å slår ALLTID i tårna i matstolen -.- 🙁 jag gissar på 4 st 🙂

  Svara
 21. Anna N

  Tror han haft 5 st.

  Med två små barn blir de som sagt väldigt trångt och klumpigt med två barnstolar därför skulle denna passa oss perfekt.

  Svara
 22. Malin Lindström

  Den skulle passa bra hemma hos oss eftersom vi har en bebis på snart 4 mån och kusinen är 8 mån. Det blir väldigt många barnstolar och det skulle vara väldigt smidigt att kunna sätta denna på en vanlig matstol. Speciellt när man är i väg hos släkt och vänner. Sonen vill även gärna vara med när syskon leker och då kan han ju sitta med i sin stol. Skulle vara en perfekt stol för oss.
  Jag gissar att Lucas har haft 3 stolar.

  Svara
 23. Pernilla Lindén

  Vilken kanon matstol. Perfekt vi som ofta besöker farmor/farfar, mormor /morfar osv. Tänk och slippa släppa med den stila klumiga stolen vi har idag.

  Jag tror Lucas har/haft 3 stycken

  Svara
 24. Tingeling

  Gissar på 2!

  att ha en smidig stol att ta med överallt är inte fel när man ska hälsa på hos kusiner och tant

  Svara
 25. Sara K

  Den här hade varit perfekt till bebis som kommer i april, himla smidigt att man spänner fast den på en vanlig stol så man lätt kan ta med sig den. Vårt bagageutrymme är inte så stort så det vore skönt att slippa ben och grejer.
  Jag gissar på 4 stycken.

  Svara
 26. Linnea Altenborg

  väntar mitt andra barn och då vi inte trodde att vi skulle få några fler barn så sålde vi iväg eller gav bort alla barnsaker från sonen.
  Så vi måste nu köpa om allting igen och den här hade verkligen varit en kanon vinst.
  Jag tror vi skulle använda den otroligt mkt när lillebror blir stor nog för att Kunna det.
  Han kommer då kunna sitta och vara med och leka i sin storebrors nivå

  Jag tror på 2st

  Svara
 27. Elin Hansson

  4 st kanske?

  Perfekta julklappen till en nära vän som väntar smått nu i januari. Första barnet så de har mycket att köpa och ordna och är därför tacksamma för allt de får!

  Svara
 28. Frida Karlsson

  Så smidig när man inte har plats till barnstol egentligen, när vänner kommer på besök eller man ska iväg! Perfekt också när barnstolen man har är storebrors och den vill man ju inte ta ifrån han. 🙂
  Tror Lucas haft en babysitter och 3 olika stolar. 🙂

  Svara
 29. Sanna Andersson

  1. Om jag vinner så skulle jag ge denna till min syster som absolut behöver den bättre än mig. Hon behöver verkligen saker som sparar på utrymmet då de bor väldigt trång.
  2. 4 st tror jag att han haft

  Svara
 30. Mia

  Jag tror på 5 st. Den hade passat såå bra hemma hos oss med bebis som ännu inte kan sitta själv men vill vara med plus att storebror vill ha med honom på sitt rum jätteofta, vore så bra om han kunde sitta med då ☺

  Svara
 31. Tina Carlström

  Det hade varit super för syster lille son som så gärna vill vara med i allt, men inte kan då han inte lärt sig sitta ännu. Han blir så frustrerad.

  Gissar på 4.

  Svara
 32. Debbie

  Jag gissar på att Lucas haft 5 stycken. Hade velat vinna en blå, den hade passat så fint till min brors lille son som snart ska lära sig att sitta 🙂 Har haft en liknande till min minsting innan och de är ju toppenbra!
  Jag har tidigare tipsat om din tävling på bloggen.

  Svara
 33. Frida T

  Jag gissar på 5 st.
  Nu börjar mina barn bli för stora för en sådan stol, men just därför skulle den vara perfekt till små påhälsande barn/ bebisar. Den tar ju inte så stor plats.

  Svara
 34. Anita

  Hej!

  Jag gillar och delar tävlingen på FB sedan tidigare alias: Anita Christensen
  BébéPOD skulle passa perfekt när barnbarnen kommer till oss och hälsar på,
  vi har inte så mycket plats och den här skulle vara smidig som få,
  lätt att flytta, lätt att bära och lätt att ta fram,
  nu håller vi alla tummar och tår minsann!
  Välanvänd och älskad kommer den bli hemma hos oss,
  barbarnen blir bara fler och det är vi ytterst glada för förstås!

  Jag gissar att Lucas har haft 5 matstolar/babysitters.

  Svara
 35. Roxanne

  Åh! En BébéPOD hade passat perfekt hos oss eftersom dottern snart börjar sitta och kan behöva lite hjälp på traven!

  Jag gissar på 5 matstolar/babysitters

  Svara
 36. Moa

  En sån stol hade varit perfekt för vår dotter som blir fyra månader imorgon! Hon är inte alls lika nöjd i sin babysitter längre utan vill vara med och se vad vi andra gör vid matbordet:) jag gissar på att Lucas haft 4 matstolar/babysitters!

  Svara
 37. Mari B

  Perfekt då man är på besök hos släkt och vänner. Speciellt hos farmor där det finns en kusin som fortfarande sitter i barnstol, och kommer nog göra väldigt länge till.
  Jag tror på 8 stycken.

  Svara
 38. Alisa

  Med redan ett barn på 2 år och 3månadee vore den perfekt för bebisen i magen framför allt då jag ska sätta ner H*n och kanske hjälpa sonen eller leka med honom. Den skulle säkrt komma till väldig nytt i köket när vi alla
  Ska äta. Gissar på 3

  Svara
 39. Madeleine W

  Jag gissar på sammanlagt 5 st och håller tummarna stenhårt!

  Denna vore perfekt till lillebror som kommer efter nyår och som inom kort tid kommer börja klara av att sitta lite stadigt med hjälpmedel som denna! Att den har ett litet lekbord är verkligen pricken över iet! Då kan storasyster leka med lillebror på hans villkor <3

  // @maddieochlilly

  Svara
 40. liselotte

  Jag gissar på 5 stycken Vill vinna för den skulle passa bra här hemma hos oss när barnbarnet kommer och hälsar på, enkel att ta fram och tar ingen direkt plats däremellen.

  Svara
 41. Joanna

  Denna hade varit toppen hos oss när lillasyskon kommer till sommaren. Så kan hon/han vara med på ett helt annat sätt, framförallt för att få vara nära storebror =)

  Jag gissar på 5 stycken!

  Svara
 42. Johanna lingefors

  När vi var utomlands med sonen bokade vi babypaket och fick då en liknande stol. Han älskade den och det var första gången han satt själv. Han var överlycklig.
  I maj är lillebror beräknad och det vore himla roligt om han fick ha en sån här.

  Svar: 5st tror jag

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här