Lucka 2 är öppen!

Godmorgon läsarna!

Nu öppnar vi lucka nummer 2!

Pasmallen blogg julkalender lucka 2
Foto: FotoLiselotte

Dagens lucka sponsras av Micki Leksaker och vinsten ni kan vinna är en ett litet leksakskit med en Stapelkatt, Alfabetsklossar och en Bultbräda, värde ca 537 kr! 

20151121-010729-4049813.jpg

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta vem som skulle få leksakskitet om du vann!
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många färger är det på Lucas bultbräda från Micki Leksaker?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Psst! Följ gärna Micki Leksaker på instagram @mickileksaker!

94 Kommentarer

 1. Nikiåå

  Jag gissar på att Lucas bultbräda har 3 färger. Leksakerna vill jag vinna till min förskola som jag snart jobbat på ett år. Vi är en garantiförskola så det snålas en hel del med oss, barnen har bara gamla utslitna leksaker.

  Svara
 2. Jenny Olsson

  Jag gissar på 3!
  Min dotter på 1,5 år hade fått detta paket! Hon är aldrig stilla en sekund. Men när vi var på BVC hittade hon liknande leksaker och satt och grejade i soffan där i hela 10 minuter!! Hoppas på lite tur för jag är trött på en lillasyster som badar i handfat, dansa i kökslådor eller bara Är ute och knatar i brorsans gummi stövlar när det regnar!

  Svara
 3. Cissi

  Jag skulle vilja vinna leksakerna till min dotter som fortfarande ligger i magen och gottar sig. Det är visserligen ett tag kvar till hon kan ha glädje av dem, men fram tills dess vore de helt perfekta att låna ut till alla små blivande kompisar och hennes kusiner som kommer på besök 🙂
  Jag gissar att Lucas bultbräda ser ut som den på bilden, så 4 färger 🙂

  Svara
 4. Sara Bengtsson

  Fem färger gissar jag! 🙂
  Min yngsta dotter på nio månader skulle få den här vinsten och jag håller tummarna på den här vinsten 🙂 har en väldigt aktiv bebis som redan går för fullt och det här skulle kanske få henne att lugna ner sig lite 🙂 (man kan ju alltid hoppas).

  Svara
 5. karin

  Jag gissar på att lucas bultbräda har 3 färger. Jag skulle vilja vinna detta till mitt komande barn som är beräknad 8 januari. Då jag inte har några leksaker kvar från min tidigare dotter. För dem skänkte jag bort till en organisation som delar ut till barn som inte har några saker.

  Svara
 6. liselotte

  Gissar på 5 färger. Har jag turen att vinna kommer mitt barnbarn och mitt kommande barnbarn ( i jan) få glädjas åt dessa fina leksaker.

  Svara
 7. ES

  Jag gissar på 4 färger
  Jag skulle vilja vinna och ge det till min bästa vän som fick en liten flicka i söndags efter en långvarig förlossning där hon sedan skickades till operation och hennes sambo lämnades kvar med barnet utan att veta något om vad som hände! Därför skulle ja vilja överraska de och ge bort de fina leksakerna

  Svara
 8. Sara K

  Jag tycker de är så fina att jag skulle behålla de själv, men tills bebisen tittar ut i april får de gärna agera underhållning till alla barn på besök!
  Jag tror att Lucas bräda också har 5 färger.

  Svara
 9. Tina Carlström

  Jag gissar på 5 färger.
  Jag skulle vilja ge detta till min son. Han hade blivit överlycklig för så fina julklappar.

  Svara
 10. Chanette Büchel

  Min son Vilde skulle få leksakskitet ! Det är 4 färger på Lucas bultbräda, röd, svart, vit och orange.

  Svara
 11. Alexandra

  Hej!

  Jag gissar på fem färger 🙂 Min dotter och hennes kompisar hade fått användning av leksakskitet, vi umgås ofta med vänner som har barn och då behövs en del leksaker så alla kan roa sig (sen att dom alltid vill ha samma leksak är en annan femma). Vi har en lillebror på väg så när han växt på sig lite får han ta över leksakerna!

  Svara
 12. Ida

  Hade jag vunnit detta hade min lilla guddotter Ebba fått detta i julklapp av mig som moster! Världens bästa unge <3 och jag tror han har 3 färger på den:)
  Kram

  Svara
 13. Zandra

  Jag tror Lucas har 3 färger. Hoppas på vinst hade passat så himla bra till bebis i magen senare men nu till storasyster som kommer lära bebis allt hon kan <3

  Svara
 14. Petra

  Jag skulle vilja vinna detta till min lilla dotter Selma på 4 månader. Jag tror att det är 3 olika färger på Lucas bultbräda.

  Svara
 15. Andrea-Miranda Nilsson

  Jag gissar på 4 färger! Min Goa son Khelian skulle få kitet om jag vann 🙂 han är 4 mån 🙂

  Svara
 16. Emma Falkström

  Min älskade lilla dotter skulle få detta i julklapp. Som andra-barn har hon mest fått ärva brorsans grejer 🙂
  5 färger gissar jag på!

  Svara
 17. Sofie Andersson

  Min vän Linda och hennes lilla dotter som nyss fyllde 1 år. Jag va med under förlossningen och det va en häftig upplevelse. Denna sötnos skulle jag vilja vinna till.

  Svara
 18. Jenny Sjöberg

  Perfekt – ett kit för barnen att dela på! ABC-klossarna går till Ian 3 år som övar bokstäver, bultbärdan till Isa 1,5 som gillar att banka och stapelkatten får gå till lillebror i magen och så länge stå som dekoration i bebisrummet!

  Jag gissar på 4 stycken, mejlat om hur jag tipsar om kalendern.

  Svara
 19. Sofie Bäck

  – Mailat en delning i lucka 1

  – Vinner jag delar jag upp vinsten så fler får glädje av den:) Bokstavsklossarna önskar jag till vår egna lillebror, stapelkatten går till mosters lillhjärta och bultbrädan till en vän jag håller kär.

  – Jag tror Lucas bultbräda var/är svart, gul, vit och röd!:)

  Svara
 20. Josephine

  Har några vänner som fått barn nu. Skulle dela upp kitet så de alla kan få något fint i 1-årspresent! 🙂

  Svara
 21. Lisa

  Jag gissar på 5 färger, om jag skulle vinna så skulle jag dela upp dom. Jag skulle ge min lilla tjej klossarna och sen skulle jag ge min brorsbarn dom andra presentera.

  Svara
 22. Karin

  Gissar på att Lucas har 3 olika färger 🙂
  Skulle jag vinna så är det min son på 8 månader som kommer få det 🙂

  Svara
 23. Tatyana

  Saga skulle få vinsten, så hennes storasystrar kan leka med henne om några månader när hon blir lite större 🙂

  Jag gissar på tre färger. Vit, svart och röd.

  Svara
 24. emma w

  Gissar på att den har 4 färger.

  Jag skulle ge dessa fina presenter till min lilla Elsa som snart är 10 månader. Jag har ingen aning om vad hon ska få i julklapp då vi redan har det mesta efter storasyster men faktiskt så saknar vi både bultbräda och klossar och hon gillar verkligen allt som låter så detta kan ju inte bli annat en en hit.

  Svara
 25. Anna H

  Jag gissar på tre färger!
  Om jag vinner blir det julklappar till mina två små tjejer, 6 mån och 2 1/2 år. Vi har bott utomlands en tid nu och vore kul att överraska med lite nya leksaker när vi kommer hem till jul. Kram!

  Svara
 26. Eva

  1) Min son som är i perfekt ålder för leksakerna.
  2) 4 färger
  Har delat tävlingen på Facebook. Har mailat 🙂

  Svara
 27. Erika Gatenheim

  Om jag skulle vinna, skulle jag ge bokstavsklossarna till min dotter på 3,5 år, bultbrädan och stapelkatten skulle jag ge till min barndomskompis dotter som blir 6 månader lagom till jul. ☺

  Jag tror Lucas bultbräda har 4 färger, vit, röd, gul och svart. ☺

  Svara
 28. Fröken M

  Gissar på 3 färger !
  Det här kittet skulle min guddotter ella få !
  Hon sitter snart själv och blir mer och mer intresserad av leksaker för varje dag som går !
  Brios leksaker är perfekta för småttingar så nu hoppas vi på tur 🙂

  Svara
 29. Lovisa

  Jag gissar på fem färger.

  Leksakerna skulle lillasyster i magen få, så hon inte endast behöver ärva storebrors leksaker 🙂

  Svara
 30. Linda L

  Jag skulle ge leksaks kitet till vår yngsta son på två månader som han kan leka med när han blir lite äldre

  Jag gissar på att Lucas bultbräda har 5 färger

  Svara
 31. Sara Hedfors

  Om jag vann skulle leksakskittet gå till två av mina bästa kompisars kommande bebis, som väntas i vår!
  Fem färger.

  Svara
 32. Elin Hansson

  Gissar på 5 färger.

  Jag skulle ge det till mina söner Knut & Allan. De är 2,5år respektive 10 månader. Än har vi bara köpt vars en symbolisk julklapp, så hoppas på att få slå in några fler paket till våra busfrön!

  Svara
 33. Madeleine W

  Gissar på 4 färger!
  Detta set skulle lillebror i magen få när han kommer ut! Storasyster skulle säkert tycka om att leka med det också! Hoppas! (@maddieochlilly)

  Svara
 34. Carolina

  Kitet skulle bebisen i magen få – kvalité på grejerna blir det det då. Micki’s grejer känns stabila och snygga – och dessutom är de riktigt snygga!

  Jag gissar på 2 fäger!

  Svara
 35. Hanna

  Jag gissar på 5 färger!
  Om jag vinner kommer jag att ge klossarna till min dotter och de övriga sakerna till kompisar som väntar barn i januari.

  Svara
 36. Johannes Forssell

  Min dotter skulle få leksakskitet om jag vann. Hon är 1,5 år och är precis i den åldern då det är som roligast att stapla, bygga och hamra – men ändå så har hon ju glädje utav dessa leksaker långt framöver. Det hade varit perfekt då vi inte tänkt ge så mycket i julklapp till dottern, men ändå får man dåligt samvete då vi vet att kusinerna kommer att få (mycket, mycket) mer…

  Jag chansar på 5 färger!

  Svara
 37. Mia

  Jag gissar på 4 färger! Om jag vinner så ska mina söner få leksakerna, blir en jättefin julklapp till dom att dela på då det passar både min store som är 2 och den lille som snart kommer intressera sig mer för grejer

  Svara
 38. Jennya Johansson

  Jag tycker tyvärr att dina bloggtävlingar är krångligare än andras, så därför måsta jag “hoppa” och satsa på de andra bloggarnas tävlingar. God Jul Jennya.

  Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Det är valfritt i vilka tävlingar man vill vara med i. Det är inte svårare än att man delar min julkalender tex. den här luckan och sen kan man vara med i alla julkalenderns luckor. Det är alltså inte krångligt alls! Det är upp till var och en och det blir vad man gör det till. Lycka till och god jul!

   Svara
 39. Anna N

  De skulle min lilla flicka få hon än så länge bara får ta över storebrorsan gamla saker.

  Gissar på tre färger

  Svara
 40. Virre

  Jag gissar på 3 färger. Min goa son Maximilian som älskar att bygga med klossar skulle få denna julklapp….

  Svara
 41. Lotta Sundin

  Jag är med! Gissar att bultbrädan är den på bilden, så fem färger isf
  Paketet skulle bli en perfekt julklapp till mitt första barnbarn, Charlie, som är ett halvår nu. Eftersom jag har nio barn räknar jag med många barnbarn o såna här leksaker håller att lekas med i många, många år. Håller tummar

  Svara
 42. Jessica olhed

  Jag hade gett det till mina döttrar, som är 2 och ett halvår gamla. Det är bra och hållbara leksaker vilket jag gillar. Utslagsfråga: bultbrädan har två färger. Räknar man in “pinnarna” så blir det fem färger 😉

  Svara
 43. Thaimorsan

  Tilda ska så klart få! 🙂 Gissar på 4 färger…men brädan saknas väl en färg eller nån pinne så det är isf 3 haha! Brädan är iaf svart haha! Alltid kul att gissa och försöker komma ihåg.

  Svara
 44. Camilla W

  Jag gissar på 4 färger 🙂 Den som är svart, vit, röd och gul/orange. Hammarens huvud är iof i trä… men ingen färg på förutom skaftet så 4 färger borde det blir totalt 🙂

  Om jag vann det fina leksakskitet skulle min lilla systerdotter få det. Hon vill så gärna vara med när hennes pappa bygger och får hon detta pris så kan hon hamra på för fullt och bygga på med klossar och ringar 🙂

  Svara
 45. Lisen

  Lillasyster här hemma som mest får ärva grejer efter storebror skulle få paketet! Hon är i helt rätt ålder så det vore verkligen perfekt

  Fyra färger gissar jag att det är på Lucas bultbräda

  Svara
 46. Malin Junghard

  Om jag vann skulle min lilla nyfikna tjej få paketet! Hon skulle älska att få bygga med klossarna och leka med stapeltornet och slå med bultbrädan. Jag älskar att leksakerna är så färgglada – det tror jag även Lucas bultbrädan är – därför gissar jag på 6 färger!

  Svara
 47. jessicatrorjag

  jag gissar på 5 färger! 🙂

  Jag skulle ge leksakskitet till min pojke. Han skulle älska klossarna både att stapla med också ett bra sätt att lära sig bokstäver och färger 🙂
  De andra sakerna skulle jag ge till min brors barn, perfekt lek för yngre barn och hon hade blivit superglad som alltid lånar vår bultbräda

  Svara
 48. Pauline olsson

  till min dotter som är beräknad i april aldrig försent eller för tidigt men en present till henne 🙂

  Svar ; 4 st 🙂

  Svara
 49. Jennifer

  Jag tror Lucas bultbräda har fyra färger 🙂
  Jag skulle behålla klossarna till mina egna trollungar.❤️ Stapelkatten och bultbrädan skulle jag ge bort i present till barnens färskaste kusin som kommer i mars

  Svara
 50. Familjen Karlsson

  Alltså åh! Du radar upp grymma vinster. Jag brukar bara vara värdelös på att gissa, ha ha.

  Jag gissar på fem färger och har jag turen på min sida vore det fantastiska julklappar till min lila Julia, som snart är sju månader. Hon sitter stadigt och älskar att vara med och upptäcka världen. Och vad grymt det vore för ekonomin, när man är föräldraledig du vet… (puh!), att få julklapparna till tösen fixade.

  Svara
 51. Familjen Karlsson

  *Notering
  Vill bara påpeka att min dotter inte är lila, som jag skrev i föregående inlägg. Det skulle stå “lilla” 😀 😀

  Svara
 52. Camilla

  Skulle jag vinna skulle min söta brorsdotter få det av sina kusiner i julklapp. Dom älskar henne mer än allt. Alla lekar handlar om Freja nu..två stolta kusiner blev det när hon föddes 🙂

  Jag tror det finns 6 färger

  Svara
 53. Tingeling

  Det är fem färger på bultbrädan.

  Jag skulle ge det till min kompis som nyligen fått en liten tjej vid namn Tidra så har hon något pedagogiskt att leka med när hon blir lite äldre.

  Svara
 54. Jenny

  Jag skulle dela på kitet och ge bokstavsklossarna till min stora kille som är intresserad av bokstäver och siffror. Stapelkatten och bultbrädan skulle min lilla kille som mest är intresserad att banka och slå få.
  5 färger tror jag.

  Svara
 55. erica

  Hej!
  Jag skulle dela upp kittet mellan min dotter och två andra barn från vår föräldragrupp som snart fyller 1 år.
  Utslagsfrågan; 3 färger

  Svara
 56. Caroline

  De här roliga sakerna skulle jag ge till min son! Han älskar leksaker från Micki!

  Jag tror att det är 5 färger på Lucas bultbräda.

  Svara
 57. Mari B

  Om jag vann skulle jag vilja ge bort det till en kompis bäbis som inte kommit fram än.
  Jag tror på 3 färger.

  Svara
 58. Gunnel Andersson

  Jag hade gett det till mitt barnbarn som är 1 ½ år. Att se hennes ögon lysa och tindra ger mig liv och lycka och glädje.

  Jag chansar på 4 färger.

  Svara
 59. Kenny

  Flickvännens systers son skulle få denna vinst utav oss som vi nu har svårt att hitta något bra att köpa åt.

  Svara
 60. Jenny Hansson

  Om jag vann så skulle jag skicka dessa träleksaker till min kusin’s lille son Hogo och dom bor i Hamburg(Tyskland)
  Skulle vara kul att glädja dom med ett paket

  Svara
 61. Viktoriae

  Jag gissar på 4 färger.
  Jag skulle ge leksakerna till mina två barn. Min älsta skulle älska klossarna med bokstäver och min yngsta skulle älska att riva det storebror byggt upp;p

  Svara
 62. Nida

  Jag tror på att hans bultbräda pryds av totalt 5 olika färger 🙂
  Skulle vilja vinna kitet till min 1,5 åring. Detta är leksaker som är “så han”. Att bygga och stapla är in. Han är än hemma med mig på deltid så vi behöver en del att sysselsätta oss med.

  Svara
  • Nida

   Oj hann inte skriva färdigt innan kommentaren postades. Tänkte skriva att ringpyramiden från ikea länge varit en favorit men tyvärr är pinnen i mitten söndersliten nu haha så dessa leksaker skulle komma väl till användning!

   Svara
 63. Alisa

  Skulle jag vinna detta fina pris skulle det bli en present till min kompis dotter som snart fyller 1.
  Jag gissar på 5 färger.

  Svara
 64. Rebecka H

  Jag skulle spara den till min dotter när hon växer upp eftersom detta är en leksak som aldrig går ur tiden.
  Jag tror att Lucas har en sådan som man kan vinna, är dock lite osäker om det klassas som tre färger och röda hörn ellet om de räknas som en färg men jag chansar utan och gissar på tre färger 🙂

  Svara
 65. Anna Sixtensson

  Jag gissar på att Lucas bultbräda har 3 färger.
  Skulle ge sakerna till min ettårige son Gabriel. Fick idag reda på att vi inte får plats på förskola till honom förrän i augusti, så skulle verkligen behöva förnya leksakshyllan om den ska kunna ge utmaningar och vara intressant fram tills dess.

  Svara
 66. Joanna Doweyko

  Ojojoj, detta vill jag vinna till min son Samuel på 19 månader =)

  Jag gissar på fyra färger, tror att bultbrädan kanske är den som är svart med gula ben och vita och röda bultar.
  Håller tummarna stenhårt!

  Svara
 67. Anna Malin R

  När barnen såg denna lucka så utbrast de glatt att detta såklart var något vi måste köpa till deras lillkusin Jamie som snart är 1.5 år! Såklart får det bli så om vi har turen med oss denna gång!

  Jag gissar på 5 -tre på bultarna, en på brädan och en annan på de fyra “benen”

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här