Videoinlägg: Svar på frågor

Äntligen kommer mitt videoinlägg med svar på alla era frågor 🙂 det här är mitt första videoinlägg så jag känner mig lite nervös för att lägga upp det! Särskilt eftersom jag inte är helt nöjd, men det får bli så här. Jag får öva mer en annan gång!

Här kommer mitt videoinlägg med svar på frågor i min frågestund: Min andra frågestund

 

Relaterade Inlägg

16 Kommentarer

 1. M

  Hej Emma,
  Vad roligt att se dig, det gick jättebra.
  Det här tycker jag absolut att du ska fortsätta med emellanåt.
  PS Grattis på födelsedagen.

  Svara
 2. Lina

  Hej Emma,
  Äntligen, det var så roligt att se dig på film.
  Kul att du berätta vad du jobbar med.
  Fortsätt skriva ocensurerat.

  Grattis på födelsedagen och ha en trevlig födelsedagsfest.

  Svara
 3. Sara

  Grattis Emma!

  Vad fin du är i din klänning.
  Jättebra videoinslag, fortsätt så.

  PS. Välkommen hem till Sverige.

  Svara
 4. Anna

  Grattis Emma på födelsedagen.

  Bra videoinlägg med svar på massa intressanta frågor.

  Fortsätt blogga, din blogg är som knark för mig 🙂

  Anna

  Svara
 5. Jannice

  Grattis på födelsedagen!!

  Superbra videoblogg, det kanske ska bli våra nya karriärer? 😉
  Ska bli kul att träffa dig snart.

  Hoppas du får en superbra dag!
  Kram

  Svara
 6. Angie

  Det blev verkligen mer personligt med ett videoinlägg, jag tror att alla uppskattade det! 🙂

  Grattis på födelsedagen!

  Kram

  Svara
 7. Caroline

  Hej Emma!

  Superkul att se dig i ditt videoinlägg! Du gjorde ett kanonjobb enligt mig!
  Följer din blogg slaviskt och du har gett så många bra tips (speciellt inför vår resa med vår 6-månaders son till Barcelona som var nyss). Så tack för alla råd och fortsätt gärna med det! Jag älskar att du skriver ocensurerat för det känns mer ”äkta” på något vis.

  Tack igen för din blogg!

  Svara
 8. Josse

  Tyckte det var jätteroligt!! Har inte vetat så mycket personligt om dig så det här kändes extra kul. Hög igenkänningsfaktor med utländsk pojkvän och familj, resa/semester. Kul att höra att du var ingenjör, har funderat ett tag på vad du sysslat med nämligen! 😀

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här