Nyvaxat födelsedagsbarn

Nu är jag ett nyvaxat hårlöst födelsedagsbarn! Jag och Jacke har precis gjort en brasiliansk vaxning! Jag passade på att vaxa armhålor och benen också. Armhålorna gjorde ondare en benen men för mig gjorde brasilianska vaxningen mycket ondare än vaderna. Jag har så tunna hårstrån på benen eftersom jag aldrig har rakat benen (jag kör med veet kräm). Och med brasiliansk vaxning så menar jag verkligen att jag numera är hårlös! Till och med hålet för nummer 2 vaxade hon och där gjorde det inte alls ont!!!! Men bikinilinjen och blygdläpparna, dom gjorde ont som faaaaaaan! Jag skrek till och skrattade på samma gång 🙂 Min vaxare var mycket snabbare än Jackes så hon fick höra mig lida över den brasilianska vaxningen under tiden hon vaxade armhålorna, så hon blev ännu skrajare fast samtidigt skrattade hon åt mig 🙂 Det har var nämligen Jackes första gång också! Det hela tog cirka 15 minuter och kostade 130 kr 🙂 Om jag hade bott här så hade jag nog gjort det här varannan månad istället för att raka mig. Visst gjorde det ont men det kändes värt det och som ni skrev så är det inte värre än att man kan hantera det. Nu känner jag mig inte alls rädd för att göra om det! Hur mycket kostar det med brasiliansk vaxning i Sverige?

20140721-155847.jpg

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. Thaimorsan

    Haha du e så rolig i di a beskrivningar. Jag ser hela framför mig, dig på blitsen å skriker. Jag kanske ska också testa hehe… No pain, no gain!

    Svara
  2. A

    Jag gör hemma hos en tjej i kville. Hon tar 200 . Hela ben 150. Armhålor 50. Jätteduktig. Utbildad o gör det vid sidan om.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här