Idag fyller jag år!

Idag blir jag ännu ett år äldre! Eftersom vi hade festen igår så har vi bestämt att vi ska gå och äta krabba ikväll! Oj oj oj vad jag har längtat!!!!!! 🙂

Min farbror la upp en bild på mig på Facebook när jag fyllde 6 år. Tänk att jag har varit en sån liten plutt! Dockan jag har i famnen kommer jag ihåg när jag fick, tror att jag fick min första cykel på den födelsedagen också och jag minns fortfarande hur den såg ut 🙂

20140721-160228.jpg

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Tee

    Åh den där tösen känner jag igen! Måste vara Fristad det där?
    Fina tider minsann! Grattis till året tjugosju! 😉

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här