Brasilien

Varför får Jairs mamma och pappa inte gifta sig?

Jag fick en intressant fråga om vad Jairs familj tycker om att vi inte är gifta och ändå har skaffat barn. Svaret är att dom aldrig sagt ett knyst om det trots att dom båda är troende katoliker. Jag upplever religionen som viktigare här i Brasilien, men ingen tycks följa dom katolska ”reglerna” ändå.
Jairs mamma och pappa är inte heller gifta och faktum är att dom faktiskt inte FÅR gifta sig! Nu undrar ni varför? Vad är det för skumt påhitt, dom får väl gifta sig om dom vill?! Men nej, det kan dom faktiskt inte, Jairs mamma är nämligen redan gift med en ANNAN man!
Jairs familj har gått igenom en hel del och detta är ännu en sorglig historia. Jairs mamma blev nämligen slagen av sin man. Han slog henne så illa att hon tillslut blev tvungen att fly med sina två små barn. När hon hade flytt kunde hon aldrig återvända, inte ens för att ta ut en skilsmässa. Jairs mamma är alltså fortfarande gift med en man som hon inte träffat på över 30 år!
Jairs mamma och pappa vill inte vara med på kort tillsammans. Jairs mamma är helst aldrig med så därför blir det en bild på Isadoras två kaniner istället

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.