Isadoras hår

Jag älskar Isadoras hår! Jag önskar verkligen att jag också hade sånt hår! Mjukt fint hår med stora korkskruvar som inte tovar sig!

Och förutom dom fina lockarna så är hennes hår naturligt slingat. Jag vet inte hur det har blivit så, men det beror inte på solen för jag såg det redan i höstas, innan vi åkte hit.

Här i Brasilien har Isadora mest uppsatt hår, men när vi tvättar hennes hår så ser man verkligen hur långt det är! Snart når det till rumpan haha! Ja, halvvägs ner på ryggen är det i alla fall 🙂

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. Erika

  Har en liten envis donna här hemma som ärvt mina lockar, men som inte är överförtjust i att borsta det ? men när hon badar och håret ät blött och rakt når det numera nedanför skinkorna ??

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åhh så gulligt! Haha! Nej det där kan verkligen vara en kamp! Har du provat Tangle Teezer på henne? Tangle Teezer är magisk för att reda ut tovor på blöt hår. Isadora är inte ett dugg håröm men jag köpte den när Lucas var mindre eftersom han var håröm och hade tunt hår som rufsade sig varje natt när han sov. Nu låter det som värsta reklamen, men jag har betalt mina Tangle Teezer helt själv haha! Jag använder den i mitt egna hår också när jag duschar. Den är grym på att fördela balsamet och om man borstar igenom håret när det är blöt med den så tappar man inte lika mycket när man borstar efter duschen. Kan verkligen rekommendera!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här