Okategoriserade

Vinnare av babynest-tävlingen

Igår avslutades tävlingen om babynestet här på bloggen så nu tänkte jag att jag skulle avslöja vem vinnaren blev 🙂

20140721-224245-81765886.jpg

Vinnaren blev Maria med följande motivering:

Jag skulle vilja vinna ett babynest till vår pojke som kommer i oktober. När vi skulle göra RUL så hade jag på mig ett halsband med en uggla som hängde över magen, och på väg dit när vi skulle parkera så såg vi Magnus UGGLA cykla förbi oss. Vi var lite oroliga inför RUL som nog alla är, men när det sedan visade sig att allt var bra med den lille så bestämde vi oss för att Ugglan får vara bebisens skyddsdjur Nu ser jag att det finns babynest med en Uggla på, och ett sådant vill jag såklart vinna så att ugglan kan fortsätta vakta över bebisen när han kommer till världen!

Grattis Maria! Ett vinnarmail är påväg till dig!

Till er som inte vann denna gången har min mamma just nu ett specialerbjudande till alla läsare. Just nu får ni 20% rabatt på ett babynest fram till den 31:a juli, maila bebbelulu@gmail.com och glöm inte att ange att ni läser min blogg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.