Brasilien,  Dagens outfit

Dagens outfit

Igår: Nu är det snart dags för party 🙂 (började skriva det här inlägget igår, men jag var alldeles för upptagen för att skriva färdigt!) det slog mig nyss att jag har inte gått ut själv en enda gång sen Lucas kom! Vilken självboost det är att få göra något själv och med egna vänner!

Så här såg jag ut igår!

20140517-142357.jpg

2 Comments

  • Josse

    Åh Emma! Ikväll slog vi på Kundkapskanalen och så talade de om favelorna där ni är och jag tänkte direkt på dig/er! Så himla roligt! Var ett reportage om hur folktäta samhällen förändrats med tiden och i detta fallet hur levnadsstandarden påverkats av de hissar (kallar man dem det?!) som är byggda därborta! Himla roligt och intressant reportage, speciellt eftersom man följt er ett tag nu! 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.