Verkligen inte magens bästa vän

Något som verkligen verkligen inte är magens bästa vän är iaf apelsinjuice! Usch, vilken mardrömsnatt! Jag trodde aldrig jag skulle gå på den nitlotten igen att dricka för mkt apelsinjuice innan jag ska sova… Men jo dt gjorde jag! Och jag fick verkligen lida! Kraftiga sura uppstöttningar under hela natten. Jag var tvungen att sitta upp och sova med en hink jämte mig ifall att jag skulle spy! Fy! Nu är apelsinjuice inte välkommet hemma hos oss mera. Är det så med alla juicer? Nån som vet? Skulle annars gärna vilja ha hallonjucie istället…..

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. emelinas

  Jag får de av alla sorters juice 🙁

  Svar från Emma: Då ska jag nog inte ha några större förhoppningar på hallonjuice då…

  Svara
 2. Madde-Bäbis i februari

  Känner igen, apelsinjuice dricks bara ett minimalt litet glas på morgonen om det skall drickas för min del..Annars mår jag skit..Huaaa!! Stackare..Tröttis idag då? Dum frågade kanske..Stackare! <3

  Svar från Emma: Ja, tröttis… usch och fy! Det gör jag aldrig mer om!!! Jag mådde ändå bra när jag låg på soffan, men när jag somnade så körde det igång!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här