Okategoriserade

Beauty Time Event i Göteborg

I måndags var jag på Beauty Time Event på Mandorla Spa här i Göteborg som TvåBarnKaos och RebeckasFamilj hade anordnat. Det var ett riktigt lyckat event och helt i min melodi!! Det var mycket tid för mingel både med sponsorer och med dom andra bloggerskorna. Vi fick prova på en behandling inne på spa:t som jag aldrig hade hört talas om förut: Jade-massage! Behandlingen är en massage på typ en massage-säng där 70-gradigt varma lava-stenar flyttar sig i en våg under ens rygg fram och tillbaka. Behandlingen är avslappnande men är också lite ”kiropraktiskt” och stenarna kan knäcka ryggen rätt om man skulle ha några spänningar eller så. Låter kanske läskigt, men jag tyckte bara att det var väldigt skönt när jag låg där 🙂

20150201-202207-73327367.jpg

Bilderna i inlägget är tagna av Sune på sunesfoton.se och Thaimorsan (och så är det nån enstaka mobilbild också)!

Förutom massagen fick vi också mingelmat i snittar på mumsigt bröd och Brie-ost från Baka Stenugnsbageri, det var omöjligt att inte ta två!! 🙂 På plats fanns också Naked Jucie Bar från Frölunda Torg som gjorde fruktiga juciesmoothies. Innan vi gick därifrån fick vi smaka på en grön shot med massor av saker i som jag inte kommer ihåg vad det var längre 😛 Men jag kan garantera att det var nyttigt!!

20150201-201622-72982211.jpg

 

På plats på Mandorla spa fanns också SleepCarrier, ni vet dom med mjuklift/bärsele/babynest-grejen som jag har skrivit om tidigare! Uppfinnaren och grundaren Niklas Najafi var där och berättade om hur SleepCarrier kom till. Han hade försökt natta sin brosdotter som hela tiden vaknade när han la ner henne och tillslut var han alldeles utmattad av allt bäranade och sa till sin bror att det måste finnas ett annat sätt. Men det fanns inget annat sätt, det var helt enkelt ett glapp på marknaden. Det fanns ingen bra produkt/bärsele eller annat som inte barnet vaknade när man lägger ner barnet och det var så idéen om SleepCarrier kom till.

20150201-201621-72981980.jpg

Emelie Walles var också där som sponsor med sitt företag Walles PR & Event som jag är VIP-bloggare för 🙂 Förresten Emelie ska också vara med i Amelia, men i ett helt annat reportage om henne, håll utkik i hennes blogg för att få veta när numret kommer ut 🙂

Cloud b var också där och visade upp sina nattlampor och berättade om hur deras företag kom till. Det var en mamma vars dotter sov så bra på nätterna att hon inte kunde förstå vad andra föräldrar pratade om när dom berättade om sin drömbrist. Hemligheten till att hennes dotter sov så bra var en enkel sovpåse som fick dottern att känna sig trygg genom hela nätterna. När den här mamman förstod att alla inte hade det så lätt så ville hon hjälpa alla barn att känna sig trygga på nätterna och det var så idén till företaget kom upp.

20150201-201622-72982472.jpg

Vi var 20 inbjudna mammabloggare till eventet och alla var från Göteborgsområdet! Jag önska att jag kände till alla dom här när jag var mammaledig! 🙂 Jag minglade runt och pratade med dom flesta tror jag. Många hade jag träffat förut eller kollat in deras bloggar, men en del var nya ansikten. Under eventet anordnades också flera tävlingar, varav man kunde vinna en barnvagn!!! 😀 Jag vann tyvärr inte barnvagnen, men jag vann ju en diamantring så jag var ganska nöjd ändå hehe!!

20150201-202207-73327150.jpg

Tjejerna hade ordnat massor av vinster från olika sponsorer som dom lottade ut 🙂

Vad jag vann kommer upp i ett seperat inlägg för nu hör jag att min son skriker för full hals i sovrummet :S Gonatt!!

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.