Okategoriserade

En manlig Helpling hemma

Igår hade vi en ny Helpling (en städare från Helpling.se) här hemma. Jag har varit väldigt nöjd med vår tidigare Helpling, men hon var inte tillgänglig igår så då fick vi en ny städare. När man bokar en Helpling (görs enkelt via internet) så får man alltid ett mail när dom har hittat en tillgänglig Helpling till ens bokning. Den här gången skulle vi få en man istället för en kvinna. Jag kom på mig själv med att tänka att då kommer det inte bli lika noggrannt städat, snacka om fördomsfullt!!! Det var liksom inte meningen att tänka så, men det var så jag tänkte… Så när jag öppnade badrumsskåpet när städningen var klar och såg hur han hade torkat rent hela skåpet som var fullt av bruna fläckar från mitt mineralpuder så blev jag riktigt chockad! Jag trodde inte att badrumsskåpet ingick i städningen, den andra städaren har aldrig städat det förut.

20150201-205047-75047257.jpg

Förutom badrumsskåpet så hade han gjort rent tvålhållaren (syns inte på bilden), torkat av alla dörrar och kollat alla väggar och torkat av fläckar från väggarna! Den här Helplingen tänker vi definitvt välja om! Han var kanon!!!!! Inga mera fördomar om att män inte kan städa haha! 😛

Egentligen är det kanske inte så konstigt att jag har fått en fördom om män och städning. Jag har aldrig varit tillsammans med en kille som städar noggrannt. Jair städar bra, men jag är mer noggrann när jag städar. Men självklart så borde det inte vara någon skillnad på noggrannhet mellan män och kvinnor för dom som har det som yrke…

Det är många av er och släktingar som har frågat mig om i vilka städer Helpling finns. Jag har fått en lista på städer där Helpling erbjuder städning, men den är inte riktigt komplett. Ni hittar den HÄR! Bästa sättet att ta reda på om det finns städning i er stad är att försöka göra en bokning.

 

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.