Okategoriserade

Vem är du?

Jag är alltid lite nyfiken på vilka ni är som läser min blogg 🙂 Särskilt nu när jag blev igenkänd lite här och där, bland annat på jobbet!!!!! 😀 Det skulle vara jättekul om ni ville lämna en kommentar och berätta kort om er själv. Vad ni heter, vilken stad/län nu bor och när ni började läsa min blogg 🙂 skriv gärna någon rad om vad ni skulle vilja läsa mer om också! Alltid bra med tips från er läsare!!

(null)

31 Comments

 • Teresa

  Bor i villa i Malmö med sambo och son som är ett par dagar yngre än Lucas. Andra barnet kommer i juni. Jobbar med marknadsföring och är 32 år. Har följt din blogg sen våren 2013.

 • Anna

  31-åring som bor i Karlskrona. Han en son född -13 och en dotter som föddes för 3 veckor sedan. Har följt din blogg sen hösten -13 tror jag (strax innan ni åkte till Brasilien). Tips och tankar kring barn är alltid uppskattat att läsa om.

 • Gittan

  27-åring från Småland bor i hus tillsammans med min pojkvän och vår dotter som är född april -13 och i mitten av juni är mini beräknad att komma. Jag har läst bloggen sedan augusti 2012 när jag blev gravid med dottern och letade bloggar som va ungefär i samma sits som jag. Jag läser gärna om vardag med barn, barnkläder och barns utveckling.

 • Emma

  Hej, är 32 år och bor i Lund. Har tvillingpojkar som blir 2 år i april. Började läsa din blogg när vi båda var gravida. Älskar dina inlägg om Lucas samt tips på vad man kan hitta på tillsammans med sina barn. Tack för en bra blogg 🙂

 • Amanda

  Jag heter Amanda, är 25 år, pluggar till förskollärare och jobbar som barnskötare. Bor i Stockholm. Började läsa din blogg när du var i vecka 20-någonting då jag själv just blivit gravid

 • Emma

  Emma, mamma till Ludvig som är född maj 2013. Din blogg är den första bloggen jag började följa. Blev tipsad av en annan tjej att du väntade barn när jag också var gravid. Skrämmande många likheter! Mest läskigt var det när jag läste att du fått ett MA och jag tyckte att vi hade haft så mycket gemensamt innan och fick sen reda på att jag också var gravid och efter 10v fick jag också reda på att jag fått ett MA. Jag har bara inte varit modig nog att skriva ett inlägg om det än. Kram en annan Emma

 • Karolina

  Karolina, 30 år med en dotter född i april 14. Började läsa bloggen våren 13 då min bästa kompis blev gravid och vi började fundera på smått. Vi bodde då i närheten av er och senare så beställde vi ett babynest av din mamma till lilltjejen.

 • Nathalie,mamma till Alissa och Elize

  Mamma till 2 flickor, blir 25 år den 9e februari och bor i Kungälv.

  Började läsa din blogg när du var rätt så nygravid med Lucas. 🙂

  Har du sett att jag har svarat på ditt mejl förresten? 😀

  Kram

 • Therese

  Hej Emma!
  Din gamle bästis som fortfarande läser din blogg. Bor i Linköping, jobbar som röntgensjuksköterska sedan 5 år. Har sonen Noa som är 14 månader nu 🙂 Tycker det är kul o följa dig rent allmänt, härligt att det går bra för dig:) Må gott! kram!

 • Sahar

  Hahaha ja fast jag var liiite osäker om det verkligen var du på jobbet. Så du vet vart jag jobbar 😉 Har en son på 1 år & 8 månader som börjar sin första riktiga hela förskoledag imorgon…nervöst!
  Nu har jag legat lite lågt med bloggläsandet då vi flyttat(fortfarande inom gbg) men skulle vilja läsa lite om förskolan. Har Lucas börjat? Om, inte när ska han börja? Hur får man ihop vardagen med hämta/lämna, hem & laga mat.
  Ha en bra dag! 🙂

 • Marie Alvas mamma

  Marie heter jag och är 26 år. Bor i Falköping tillsammans med min sambo och vår dotter Alva som föddes i april 2013. Började läsa din blogg ungefär ett par månader innan din Lucas föddes. Jag tycker om att läsa om Lucas och barnkläder, men allt du skriver är bra. Kram och tack för en super bra blogg

 • Viktoriae

  Jag heter Viktoria är 25 år och bor i Umeå. Jag har följt dig från start. Jag har två pojkar ena född juni 2013 och lillebror augusti 2014. Jag tycker det är extra kul eftersom jag också är från Brasilien. Så roligt med recept på brasiliansk mat ska bli kul att testa:)

 • Johanna

  Johanna 26 år och bor i Lidköping sen sommaren -13. Jag läser till undersköterska och gillar verkligen att arbeta med människor. Jag har en hund som min sambo säger att jag älskar mer än honom, vilket säkert är sant 😉
  Jag har följt dig strax innan du blev gravid 🙂

 • Maria

  Maria, 26 år, bor i Halland, jobbar som förskollärare. Gravid med första barnet, bf 18 mars.
  Har följt din blogg sedan starten, hittade den när jag själv började bli sugen och redo för barn.
  Tycker om att läsa om er vardag, recept, vägen mot graviditet, baby&barnprylar som är bra att ha… Hos dig hittar en alltid glädje o energi. Det gillar jag. Spännande att få följa med dig under fitnessfighten nu också tycker jag. 🙂

 • Hanna

  Hanna, mamma till Saga som blir sexmånader om en vecka(!!)
  Bor i göteborg.
  Började läsa din blogg av en slump när du var gravid, har följt dig sen dess!

 • Catrin

  Jag är 27 år och bor i Karlstad med min sambo och dotter Alva född juni -13. Lillebror/lillasyster är beräknad i maj 🙂 Började läsa din blogg när vi båda var gravida. Tycker om att läsa om Lucas och andra barnrelaterade saker. Sen var det kul att följa er när ni var i Brasilien. Nu hejar jag på att du skall få bra resultat i fittnes-fighten. Kämpa på! 🙂

 • Elin

  Elin, 30 år bor i Borlänge. har en son född april 2013. Hittade din blogg när jag var gravid och googlade runt för att hitta en bra barnvagn 🙂 (blev en brio smile till slut :))

 • Angie

  25 år och bor i norrort Sthlm.
  Började följa din blogg dec-12 då vi fick reda på att vi var gravida.
  Har varit mammaledig fram tills idag och arbetar som Undersköterska.
  Gillar att baka, inredning och allt som har med barn att göra.
  Älskat din blogg från start!
  Dagens höjdpunkt är att få sätta sig i soffan på kvällen iförd pyjamas och kika in här 🙂

 • Fia

  Hej!! Fia, snart 33 från Uppsala med ett barn (sept -13). Jag hittade och började läsa din blogg när jag var alldeles i sluttampen av graviditeten och har hängt kvar sen dess! Jag gillar att läsa om hur du löser vardagsproblem eller liknande, allmänna barntips och sånt som handlar om Lucas!

 • Linnea

  Linnéa heter jag, 19 år, bor i Västra Götaland, mamma till lillan född i augusti -14. Började följa din blogg, den första bloggen jag någonsin läst, när du väntade Lucas. Du har så mycket tips på produkter o aktiviteter, bjuder mycket på annars mörklagda svenska-ssh-tabu-inte-prata-högt-om-grejer som jag verkligen uppskattar att någon vågar berätta om! Det är otroligt starkt och modigt att dela med sig av sina mörkaste, jobbigaste erfarenheter till omvärlden. Missfall, sprickor, akne, ekonomi, moralfrågor, etc. Viktiga beståndsdelar, motgångar, i livet som du ställer helt naket, svart på vitt. Heja Emma!!

 • Jenny Hansson

  Hej! Jag bor i Stockholm och arbetar som frisör. Jag har två döttrar, Elsa 13 år och Julia som blir 3 år i mars. Jag driver bloggen Colorista.nu och hittade dig på Instagram eftersom jag också kör World of Shapes Kickstart. Kul att få inspiration och motivation av att läsa om hur du gör…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.