Dag 2 – Fitnessfighten

Idag är det tredje dagen med Fitnessfighten 🙂 men i det här inlägget skriver jag om dag 2 eftersom jag inte hann det igår.

Dag 2 har gått bra 🙂 än så länge har jag inget sötsug, jag är inte hungrig eller känner att jag äter för lite. Jag har massor av träningsvärk vilket känns lite vemodigt. Det känns gött för då vet jag att träningen gör nytta, men det känns pyton att mina muskler är så otränade!! Men jag får ju se det som att det är bra att jag gör nåt åt det!!!

Träningen var lite krångligare igår. Jair var iväg och tränade och Lucas blev nervös, ilsken och tillslut hysterisk när jag gjorde mina övningar. Jag fick dela upp det och tillslut lyckades jag komma igenom alla övningar, men på slutet var Lucas alldeles förtvivlad. Jag förstår inte varför han blev så ledsen av att jag låg på golvet och gjorde sit-ups?!?! På konditionsdelen av passet (som jag delade upp på flera små stunder á 5 min) så dansade jag med Lucas, kastade honom i luften och gick ner i en squat. Det tyckte han var kul och jag lyckades hålla upp pulsen genom hela passet trots alla avbrott.

Min mamma var hemma hos oss och hälsade på igårkväll så jag bjöd på kesoplättar á la Fitnessfighten (blev även än över som jag åt imorse) 🙂 Det kommer recept på den sen 🙂

(null)

PS. Alla ni som har frågat vad Fitnessfighten är, jag ska svara er i ett inlägg, förhoppningsvis ikväll 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Linda

    Han kanske märkte att det var jobbigt för dig och inte förstod vad du höll på med? Stackars mamma liksom 😉

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här