Veckan börjar bra!

Veckan börjar bra! Det var nära att jag inte kom iväg på nån träning. Jag hade först inte supermycket lust för jag ville hellre städa hemma, men när vi var klara med städningen så hade jag ingen ursäkt och jag hade bestämt mig för att inga ursäkter skulle få stoppa mig. Enda stoppers får vara barnen om det skulle krisa. Så jag kollade på passchemat om det fortfarande fanns något pass att gå på och det gjorde det! Så det blev 45 min cardio walking. Idag var det dessutom ett riktigt bra pass med bra musik och bra tränare så jag kände mig superpepp! Jag körde på så intensivt som jag kunde, men ju mer intensivt, ju svårare blir det att känna om jag verkligen kniper så då fick jag ta det lite lugnare. Jag läcker inte, men jag vill ju inte börja läcka heller så det gäller att inte öka för snabbt.
 
Idag belönade jag mig själv med en proteinshake från Nordic Wellnes shake-bar. Jag är så stolt över mig själv att jag har kommit igång så bra med träningen och att jag faktiskt känner mig så motiverad trots att detta är fjärde veckan! Jag brukar alltid ha en dipp ungefär nu och tycka att det är tråkigt, men sen min lillasyster var här i helgen så är jag ännu mera pepp 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Mickaela

  Hej! Jag tror just jag mötte dig, det kändes så mysko? jag har följt din Blogg bara några månader men när du och Lucas var framför mig kunde jag först inte komma på varför ni såg så bekanta ut, och jag hade fått för mig att ni bodde på andra sidan stan. Det var i alla fall utanför dagiset. Ville bara berätta att det kändes så roligt?

  //Mickaela

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Men åh så roligt!! 🙂 Och jag som såg så skruttig ut idag! Jag orkar verkligen inte göra mig i ordning innan dagis! Haha! Var det du som hade dubbelvagnen med en bobby car? Kram!

   Svara
 2. Becka

  Duktig! Kolla bara att det inte är sötningsmedel i proteinpulvret de har då det är riktigt dåligt för spädishjärnor att få i sig. Kämpa på! ? kram

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack Becka! Vilket sötningsmedel är det som är farligt? Jag har aldrig hört om det innan, men blev skitskraj och läste på lite eftersom jag dricker massor av fun light varje dag. Men aspartam är i alla fall helt ok att dricka eftersom det inte går ut i modersmjölken, men jag blev lite orolig att det är något annat sötningsmedel som jag inte vet om som är farligt. Kram!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här