Bara 0,1 kg till!!!

Nu är målet nästan uppnått! Fy fan vad bra jag är! 63,1 kg stod vågen på imorse. Kom igen bara 0,1 kg kvar nu ju! Ingenting onyttigt till mig nu när jag är så nära mitt mål!

20131217-184253.jpg

Men det är läskigt hur stor och svullen jag känner mig just nu. Känner mig inte alls smal. Känns som jag borde väga mycket mera just nu. Jag vet inte om det beror på känslan av att inte ha tränat på länge eller om det faktiskt är så att det snart är dags för mens. Tur att man har vågen ibland som kan visa på att jag inte är påväg uppåt i vikt igen. Ska nog mäta mig igen också för att se att jag verkligen går åt rätt håll 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Josephine

    Duktigt! 🙂
    Har du vågen på en matta? Vår våg mäter helt konstigt när den står på mjukt/ojämt underlag! En vi har en billig variant iofs, ifall det nu har betydelse. 😛

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här