Okategoriserade

Blogga från Brasilien

Jag får en del frågor om jag kommer blogga från Brasilien. Och ja, självklart kommer jag göra det! Vet inte om jag kommer kunna blogga jämt fördelat över dagen eller om alla inlägg kommer komma på kvällen. Vi kanske inte har wi-fi hemma och då måste jag sitta vid datorn och blogga, för jag kommer ju inte ha internet på telefonen vart jag än går som här hemma! Haha!

Lite bilder från förra gången i Brasilien, år 2011. Här är vi på stranden som är 5 minuter promenad från Jairs hem.

20131217-183726.jpg

20131217-183852.jpg

Jag och min brosa! Min brosa var och besökte oss i 6 månader 🙂

20131217-183943.jpg

Jag och min surfbräda 🙂

One Comment

  • Thaimorsan

    Samma för mig… Får passa på när jag är på en wifi-spot. Haha ni slår oss med 5 min t stranden. Vi har flod å shopping- å matmecka hehe 😛

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.