Min första belöning – nya träningstights!

Min första belöning – nya träningstights!

– Samarbete med Svenskt kosttillskott –

Nu har jag ihärdigt kämpat på med träningen i 3 veckor och det börjar äntligen kännas lite lättare! Jag tycker att det kändes väldigt motigt i början av den här veckan, men det är då det gäller att bestämma sig. När jag har en dipp och inte orkar träna så brukar jag tänka att jag ska vinna över min hjärna och ta mig iväg till gymmet i alla fall. Jag brukar tänka att om jag vinner just vid ett sånt tillfälle så är jag ett steg närmare att få träningen till en vana. Ni vet en sån där god vana som man bara gör och aldrig (eller väldigt sällan) struntar i, som t.ex. att borsta tänderna, gå till jobbet m.m. Jag har ett mantra i mitt huvud som jag ofta upprepar när motivationen tryter och det är “Jag SKA träna”. Jag undviker att använda negativa och tvingande ord som t.ex. “måste” eftersom det genast inger en negativ känsla, men när jag tänker “jag ska” så är det liksom slutdiskuterat mellan hjärnspökena och mig.

En annan sak som motiverar mig är att sätta upp små delmål på vägen och när jag når ett delmål så belönar jag mig själv. Det gör att resan mot det stora målet inte känns lika lång. Jag brukar ha lite olika typer av mål, bl.a. kan det var hur många gånger i veckan som jag ska träna, nå en viss vikt eller träna ett pass som jag egentligen inte gillar men som jag vet är bra för mig. Mitt första delmål nådde jag redan i början på veckan och det var att komma ner under 70 kg och min första belöning är ett par nya träningstights! Jag måste säga att belöna sig själv med ett par nya träningstights är typ det bästa som finns för då vill man ju använda dom och då går man automatiskt iväg och tränar 🙂

Mina nya träningstights kommer från ICANIWILL vilket verkligen är mitt i prick för mig och mitt mantra 🙂 Jag kan och jag ska nå mitt mål, för det har jag bestämt! Jag kommer inte ge upp, jag kommer inte ens fundera på att ge upp för jag ska klara det. Jag älskar att enligt tvättrådet så innehåller dessa träningstights 40% motivation och 60% dedication, bara det ger extra motivation 🙂

Jag gillar att ICANIWILL har massor av snygga träningstights med olika färger och prints och att dom flesta av plaggen görs i begränsad upplaga. Det är kul att ha något som inte alla andra på gymmet har 🙂

Mina träningstights har ett leopardprint som går i ljusrosa. Jag tycker dom är urläckra och jag älskar hur dom sitter! Dom sitter som en andra hud på kroppen samtidigt som dom är höga i midjan och håller in där dom ska så att man känner sig bekväm när man tränar 🙂

img_8639
img_8641
img_8643

 Ja, jag skrattar alltid så här mycket när jag tränar… haha!

 Brukar ni dela upp era träningsmål i delmål? Brukar ni belöna er själva? I så fall med vad?

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här