Kört igång Butt Blaster!

– Innehåller annonslänk –

Idag börjar jag det nya tränings- och kostprogrammet Butt Blaster! Jag hade egentligen planerat att vara mer förbered idag, men eftersom det har hänt så mycket dom senaste dagarna så har jag inte hunnit och jag ville inte skjuta på starten mer. Jag tycker första mars känns som en grym dag att starta på så det är bara att köra 🙂

I Butt Blaster så tränar man egentligen bara 22,5 min per dag och träningen kan ske hemma eller på gym, beroende på vad man föredrar. Jag har bestämt mig för att jag gärna vill köra gruppass också för att jag blir mer pepp på att träna då. När jag är klar med passen eller innan passen så komma jag köra Butt Blaster övningarna och dom dagarna som jag inte går till gymmet så stannar jag hemma och gör övningarna istället. Om det är någon som vill hänga med mig på Butt Blaster eller någon av dom andra programmen som finns så får ni just nu 10% rabatt med koden PASMALLEN50

Klockan 8.00 imorse var jag på gymmet för att köra bodypump. Jag kände mig som värsta zombien! Haha! Men det var verkligen skönt att träna så tidigt för då har man hela dagen framför sig sen 🙂

Efter passet gick jag på ansiktsbehandling på Lala Beauty som har öppningserbjudande på Let’s Deal. Det var evigheter som jag var på ansiktsbehandling sist men det var verkligen skönt att få huden omskött idag.

Nu ska jag jobba en liten stund innan det är dags att fixa lunch. I eftermiddag ska jag upp till sjukhuset för min syster är sjuk och ingen vet vad som är fel. Jag är väldigt orolig för henne så om jag inte skriver något ikväll så beror det på det.

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Marie Alvas mamma

    Härligt att komma igång på morgonen även om det är segt att komma ur huset i kylan.
    Hoppas din syster kryar på sig snabbt och att dom hittar felet!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här