Ny milstople: Isadora kan medvetet greppa!

Igår överraskade Isadora mig riktigt ordentligt! Jag har inte ens märkt att hon har försökt att gripa efter saker och plötsligt sträcker hon sig efter en leksak och väldigt bestämt och medvetet drar hon den till sig! Hon gjorde samma sak 3 gånger i rad så jag fick det till och med på video två gånger och sen kände det taskigt att ta leksaken från henne flera gånger. Haha! Det var verkligen ingen tvekan om saken, hon visste vad hon gjorde och hon ville ha den leksaken. 🙂

Jag blev så snopen för jag har inte ens lagt märke till att hon har viftat efter olika saker och dessutom är det ganska tidigt för bebisar att medvetet greppa när dom bara är två månader gamla. Jag läste på 1177 att 2 månader är tidigt, 3-4 månader är normalt och att 6 månader är sent.

 Det är många som säger till mig att Isadora verkar vara så otroligt med och att hon verkar vara tidig. Jag är ju såklart världens stoltaste över mitt barn och jag tycker att hon är bäst på alla sätt och vis, men ibland tänker jag att folk bara säger så för att vara snälla. Men när BVC också började säga så, då trodde jag faktiskt på det och nu tror jag ännu mer på det 🙂 Egentligen spelar det ingen roll, men alla mammor är ju stolta (och måste få vara stolta) över sina barn när dom gör framsteg. Jag var stolt som en tupp över Lucas när jag såg honom äta med sked hemma för första gången och då var han två år! Jag vill verkligen säga det till alla er därute: “Unna er att vara stolta över era barn!” För varje mamma är ju hennes barn det bästa som finns och det är inget fel med det, men tänk på att se vännens barn ibland också så att inte stoltheten går över till mallighet för det är ganska ocharmigt och tråkigt att umgås med såna föräldrar.

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Johanna

    Jag tycker det är härligt när man är stolt – över sina barn, sina vänner, sig själv! Och gör man det ödmjukt, då klarar en lycklig människa av att dela den glädjen, tror jag 🙂

    Svara
  2. Dani

    Kan inget annans än att hålla med, så klart man ska vara stolt över sitt barn <3 Håller med Johanna här innan gör man det ödmjukt så 😀

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här