New shoes!

Äntligen något nytt till mig! Det blir mycket nytt till barnen nu, men då och då så blir det lite nytt till mig också. Den här gången så har jag fått ett par supersnygga sandaler med klack från det populära märket Mohedatoffeln. Jag har ganska mycket sommarskor men antingen är det utan klack eller superhög klack. Så ett par med låg klack, som inte klämmer eller gör ont och som jag orkar gå länge i, behövdes verkligen. Nu kan jag strosa runt med barnvagnen i klackskor utan att få ont i fötterna!

  
Visst är skorna läckra! Dom finns också i modeller med högre klack. Mina har en klack på 6 cm.

  
/I samarbete med Footway

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Johanna

  Mitt sämsta skoköp, men då har jag känsliga fötter.. De är helt vidriga, värre än Conversen (där jag har svindyra inlägg). Men jag borde typ köpa ergonomiska tantskor haha. Hoppas dina känns bättre!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Men nej vad tråkigt! Jag har använt mina ett par gånger och inte fått ont i fötterna. Jag har känsliga trampdynor men jag känner ingenting i trampdynorna (förmodligen tack vare den låga klacken). Tråkigt att dom inte kändes lika bra för dig 🙁

   Svara
 2. Malin

  Hej!

  En fråga 🙂 Våtservetterna från Naty, är de “godkända”? Dvs, innehåller de något dåligt för den känsliga barnhuden?

  När jag får barn kommer jag använda tvättlappar, men om man ska iväg vore det smidigt med tex våtservetter. Men bara om de faktiskt är okej innehållsmässigt.
  Om inte, vet du några som inte innehåller några konstigheter?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hej! Tack för din fråga! Jag har inte hittar några våtservetter som är helt fria från dåliga eller tveksamma ämnen. Alla ämnen som kan vara dåliga är ju inte klassade som dåliga som t.ex. citronsyra. I tester som utförs så kollar dom ju även mängden av ett visst ämnen, det gör man ju inte när man läser på baksidan av en förpackning så det hela beror väl på hur nitisk man ska vara. Naty innehåller citronsyra och Benzoic Acid som sägs vara dåligt. Läs gärna det här inlägget: http://pasmallen.nu/giftiga-vatservetter-2/

   Jag gör egna våtservetter hemma och hinner jag inte göra så använder jag alltid torra tvättlappar med babyolja/kokosolja. Ute använder jag Naty ibland, men för det mesta gör jag egna våtservetter att använda ute också.

   Viktigt! Använd aldrig våtservetter i ansiktet! Dom är inte gjorda för att komma i kontakt med ögonen.

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här