60 min Bodypump avklarat

Det blev ett femte träningspass denna veckan – 60 minuter Bodypump tillsammans med min lillasyster 🙂 Jag är så stolt över mig själv och träningsmotivationen är på topp! Fram tills igår så har vikten bara ökat sen jag började träna, men igår så stod vikten äntligen på -0.2 kg sen jag började träna 🙂 Inte mycket, men nånstans måste man börja, mest glad är jag att det inte stod +0,2 kg för det är ungefär vad det har gjort för varje gång jag har vägt mig. Jag känner mig absolut inte stressad över vikten – man säger ju “9 månader upp – 9 månader ner” 🙂 Jag tror att det är bra riktlinjer 🙂

På Bodypumpen idag körde jag med totalt 5 kg på stången hela passet igenom, undantaget var utfalls-låten för då hade jag ingen vikt alls på utfall. På axlarna fick jag också gå ner i vikt och på maglåten så tog jag fram min mobil och körde mammamage-appen. Jag måste verkligen bli mer disciplinerad och köra mammamage-appen varje dag. Det gjorde jag när jag fick Lucas och då gick mina magmuskler ihop helt och hållet och min mage blev ju faktiskt platt för första gången i mitt liv! Nu har jag varit så lat och inte orkat så jag ligger fortfarande på första nivån! Jag skäms över att säga det för övningarna är ju inte ens jobbiga, det är bara jag som är så himla lat 🙁 Men jag vågar inte träna magen förrän jag har kört igenom Mammamage-appens övningar.

Idag var det Jair som var ensam med barnen. Det gick jättebra trots att han var väldigt motvillig idag eftersom Lucas inte var på sitt bästa humör. Jag och min syster peppade Jair innan vi gick och sa “you can do it!” Och då svarade Jair glatt “Let’s do this shit!” så då kändes det helt ok att lämna honom trots att jag visste att han var lite nervös 🙂

  

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här