Powerwalk 7,7 km

Vi hade jättekul på vår playdate på Eriksberg idag och Lucas älskade den nya lekplatsen! Vädret var lite svajigt under dagen, men vid klockan 14.30 så blåste alla molnen bort så vi fick en jättefin eftermiddag. När vi kom hem så bytte jag om till gymkläder och åkte iväg till träningen, men mitt pass var inställt. Typiskt! Men jag tänkte inte ge upp så lätt så jag ringde mamma och frågade om hon ville ha sällskap på sin hundpromenad och det ville hon såklart. Det blev en lååång promenad på 7,7 km istället och nu är jag mör och go i hela kroppen.

   
 Jag tänkte passa på att tipsa om en kul app för alla er som försöker komma igång med träningen/promenader. Det finns app där man kan tracka sin träning och sina promenader med gps. I appen kan man dessutom utmana sina vänner och tävla om t.ex. vem som går längst. Om man har vinnarskalle så lär man bli sjukt motiverad av denna i alla fall 🙂 Appen heter Endomondo 🙂

  

Nu är jag så trött att ögonen går i kors! Gonatt!!

 

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Angelica

  Hej fina Emma!
  Har en fråga om din vagn som du hade nu på promenaden, är det en Trille Viper 4s? Jag är själv sugen på den för jag bor på landet 🙂 och min hund älskar gå i skogen. vad tycker du är för och nackdelar med den? Jag är 162 cm lång och min man är 183 cm, funkar den för båda?

  Kram

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja precis, det är en Trille Viper 4S. Det är egentligen ingen off road vagn och stötdämpningen är väl inte den bästa men bebisar brukar gilla att sova när det guppar och skakar lite. Den ena bilden i inlägget så är vi ju väldigt offroad, då frågade jag en löpare som sprang förbi om det var långt till närmsta grusväg för jag hade inte velat promenera så där mycket offroad med vagnen nån längre bit. Jag skulle alltså inte välja Trille Viper om jag skulle promenera mycket på en stig i skogen, men grusväg funkar fint. Vagnen fungerar bra både för dig och för din man för handtaget är justerbart. Jag justerar upp det lite grann för jag är 168 och Jair brukar justera upp den fullt. Jair är 177 cm, men jag tror att han justerar upp det lite för långt upp egentligen om man tänker ergonomiskt. Finns det ingenstans ni kan åka och klämma och känna på vagnen lite?

   Jag har skrivit en recension om Trille Viper här: http://blogg.loppi.se/pasmallen/trille-viper-4s-en-bra-vagn/ och en om hur det fungerar i snö här: http://pasmallen.nu/trille-viper-i-sno-och-vintervaglag/

   Hoppas att detta svaret hjälper dig lite 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här