Träning

Träning och morgondagens planer

Åhh nu är jag sååå trött! Jag kom hem från träningen för ett par timmar sen och har suttit och svarat på mail en stund nu och grejat med annat viktigt som behövs göras. Kroppen är helt slut nu, men på ett väldigt bra sätt 🙂 Jag har kört bodypump två dagar i rad haha 🙂 Men nu blir det vila i ett par dagar för jag hinner kanske inte klämma in ett till pass denna veckan.

Imorgon är vår dag helt oplanerad enligt kalendern, men vi har inte planerat att vara hemma. Nope, det blir förmodligen ett besök till öppna förskolan på eftermiddagen för jag har inte anmält oss till matlaget som jag brukar göra. Men det blir nog bra ändå. Det är skönt med en förmiddag i lugn och ro också 🙂

One Comment

  • ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

    Härligt med träning :). Jag måste verkligen skriva in mig någonstans 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.