Fitnessfighten,  Träning

Butt Blaster dag 9 av 30

– Samarbete med World of Shape –

Idag är det dag 9 på min träningsmånad med Butt Blaster och jag tänkte att det var dags att ge er en uppdatering om hur det går. Det går bra än så länge! Kostprogrammet är exakt samma som det jag åt när jag körde Fitnessfighten i oktober. Jag dricker kvargsmoothies till frukost och mellanmål och käkar sallad till lunch och middag för att jag tycker det är enklast att laga, det går snabbt och det är inte så många moment. Dessutom slipper jag värma maten i mikron (jag hatar det). Jag känner att kroppen mår väldigt bra av alla nyttigheter och nu när jag skriver detta så slår det mig att det är kanske därför jag har fått sånt där ”gravidlyster” igen? Det kanske var det som min hud behövde? Färska grönsaker och nyttigare mat? Jag vet inte men jag är glad så länge det varar 🙂

Träningen går också bra tycker jag! Jag har skippat träningen två gånger hittills och det är kanske inte så bra, men jag tänker att det jämnar ut sig eftersom jag tränar dubbla pass dom flesta andra dagarna. Jag tränar ju både gruppass och Butt Blaster-övningarna nästan varje dag, det blir cirka 75-90 minuter träning om dagen. Dessutom så är ju kostprogrammet nästan hela resultatet! Jag slutar aldrig förvånas över hur rätt mängd nyttig mat kan göra sådana underverk på kroppen!

Den här gången rasade jag inte i vikt dom första dagarna så som jag brukar göra, men precis innan jag körde igång så gick jag ner 2,2 kg på två veckor! Jag var ju magsjuk så det kanske berodde på det i kombo med att jag slutade med alla onyttigheter som t.ex. öl… Men nu längtar jag efter att se resultat! Mitt mål med Butt Blaster är att svettas bort alla semesterkilon från Brasilien-resan och i så fall behöver jag gå ner 4 kg till. Jag vågar inte hoppas på för mycket även om jag såklart hoppas jättemycket på att jag ska lyckas. Det gäller att fokusera nu!

Om ni vill hänga på mig och träna Butt Blaster eller något annat så har jag en rabattkod till er. Använd rabattkoden PASMALLEN50 och få 10% rabatt!

Just nu kör jag cx work 30 minuter och bodypump 45 minuter

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.