Jobbintervju avklarad – nu fredagsmys

Idag känns det som jag har gjort hur mycket som helst! Jag började dagen med frukost med Lucas som var hemma för att gå till tandläkarn. En av hans tänder har gått av igen och är nu väldigt kort. Jag tycker det är jättekonstigt att tanden bara går sönder så där så jag vill gärna att tandläkaren journal för det. Efter frukosten satte jag mig och jobbade en stund medan Jair och Ian gjorde i ordning barnen för att gå till tandläkaren.

Vid lunch åkte jag till gymmet och tränade två lunchpass och sedan hade jag riktigt bråttom hem för att hinna duscha, sminka mig och äta innan min jobbintervju klockan 14.30. Det gick i rasande takt och kort därefter satt jag i bilen och övade på att berätta om allt jag har jobbat med sedan 7 år tillbaka. Idag var jag extra nervös för jag vill verkligen ha det här jobbet. Jag VET att jag skulle passa perfekt för detta! Jag vill inte ha det för att det är en snygg titel utan för att jag är exakt sån som person! Jag tror att det här jobbet skulle kännas som ett jobb där jag inte ens jobbar eftersom jag gillar det så mycket.

Jag var nervös på intervjun och sa flera gånger att jag verkligen ville ha det här jobbet. Jag hade inget poker face överhuvudtaget utan blottade mig totalt, men jag tror det var positivt för min entuasiasm lyste igenom. En av konsultcheferna var också med på intervjun och han sa att jag hade gjort en lysande intervju så nu hoppas vi att uppdragschefen också tyckte det 🙂 Jag håller tummar och tår att det här uppdraget blir mitt! Håll gärna tummarna för mig tills på måndag 🙂

Nu ska jag gå ner till familjen som har fredagsmys därnere. Enligt mitt kostprogram så är det dags att äta middag nu. Jag ligger lite efter i programmet idag 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här