Västtrafiks kontrollanter misshandlar busschaufför

Jag blir så att förbannad att det här fruktansvärda företaget Västtrafik får fortsätta sin verksamhet här i Västra Götaland! Det är skandal! Deras maktmissbruk börjar faktiskt likna hur brasilianska poliser behandlar människor i Brasilien. Bra gjort av personen som tog upp sin telefon och filmade hur biljettkontrollanternas aggressiva och hotfulla behandling av busschauffören! Läs hela artikeln HÄR!

Jag kunde inte bädda in den senaste videon så jag bjuder på en av dom många andra som går att hitta på youtube:

Det här är inte första gången som Västtrafiks kontrollanter eller busschaufförer misshandlar resenärer. Jag har själv blivit utsatt som 15-åring trots att jag inte ens var på bussen eller hade tänkt åka buss.

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här