Okategoriserade

Varm choklad och sömn

Igår natt sov jag faktiskt ganska bra. Vaknade någon gång för att kissa och någon gång av nån av mina livliga drömmar, men jag somnade snabbt om igen och låg inte vaken i sängen en enda gång under hela natten. Underbart!

Vet inte riktigt vad det berodde på… om det var den varma chokladen som min mormor tipsade om eller om det var att jag var så himla trött pga natten innan. Hur som helst funkade det iaf! Hoppas att mirakeldrycken gör susen i natt igen 🙂 Gonatt!

2 Comments

  • Madde-Bäbis i februari

    Sov du gott inatt då? 🙂

    Svar från Emma: Ja inatt sov jag jättebra! Jag drömde om Cia som ska ha 19:e mars (http://enlitenhoppsan.devote.se/)!! Drömde så verkligt att jag var tvungen att kika in o i hennes blogg och se om det stämde. Jag drömde att hon skrev ”nu åker vi in till förlossning” alltså nu i vecka 32 och sen lite senare så uppdaterade hon med att allt hade gått bra och dom hade fått en liten tjej 🙂

  • Cia

    Hahaha! Åh vad jag Önskar att det hade varit en sann dröm! Jag blir bara större och större och börjar undra om det är möjligt att jag har två månader kvar, jag tycker jag är gigantisk!!!

    Svar från Emma: Haha!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.