Okategoriserade

Städerskor och magen

Denna veckan på jobbet har min mage fått mkt uppmärksamhet av städerskorna. Min arbetsplats är väldigt mansdominerad men det finns en del kvinnor här också. Men av dom kvinnor som finns så är det ingen som har gett nån speciell uppmärksamhet till min mage. Det är alltså väldigt sällan nån kommenterar min mage och knappt aldrig har nån lagt en hand på den.

Men denna veckan har städerskorna vågat sig fram och pratat med mig och klappat på min mage! Haha!! Jag vet inte om det är för att det händer mig så sällan som jag inte störs av att främmande människor klappar på min mage eller om det kanske är för att jag inte störs av det helt enkelt. Jag tyckte det var jättekul att min mage fick lite uppmärksamhet och att dom klappade på bebis!! Men såklart så blir jag ju lite överraskad o vet inte riktigt vad jag ska göra av mina egna armar och vad jag ska göra när dom klappar. Det är ju liksom inte en vanlig situation, men obehagligt tycker jag inte att det var 🙂

20130118-162730.jpg

One Comment

  • Lovisa

    Jag hade också hört mycket innan att alla blivande mammor tycker det är så jobbigt när alla människor ska fram och klappa på magen, men jag känner absolut inte så! Tycker det är omtänksamt och mysigt när tex folk på jobbet klappar på min mage 🙂

    Svar från Emma: Ja precis 🙂 Man kanske inte vill att vem som helst tar på en… men dom på jobbet har jag inte haft nåt problem med.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.