Okategoriserade

Besök hos gamlafarmor

Idag, eller ja igår, när Jair surfade så åkte jag till Falkenberg och träffade min farmor i hennes stuga 🙂 Det var mysigt och trevligt att få prata lite med henne. Det tyckte Lucas också för han pratade tillbaka, skrattade och log nästan hela tiden. Både jag och farmor låg på golvet jämte honom och skojade med honom och helt plötsligt så rullade han runt!! Duktiga killen!!!

20130801-024202.jpg

Jair tyckte det var jätteskoj att surfa här även om vågorna inte var lika höga som i Brasilien. Han berättade glatt om dagens surfing och att han ska tävla i september och november! Det enda jag kunde tänka på var att brrrrr det är ju kallt i vattnet i november!! Men han sa att man bara behöver en varm våtdräkt! Snacka om surfingglädje! Men jag har också hört att surfing i Sverige är bäst i november!!!

Imon ska jag försöka lägga upp lite bilder på dagens surfing! Nu ska jag ha lite egentid med Grey’s Anatomy!!!!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.