Okategoriserade

Kul på Kulturkalaset

Igår var vi på Kulturkalaset hela dagen. Jag har inre varit på Kulturkalaset sen jag var i tonåren och då hette det typ ”göteborgskalaset” eller nåt sånt. Eller jo, förra året åkte vi in av en slump och åt lite god mat och så. Men igår planerade vi mer vårt besök och åt god mat och gick till Trädgårdsföreningen och lekte med barnen. Jag kan varmt rekommendera trädgårdsföreningen för barnfamiljer, där hittar man garanterat nåt kul att göra 🙂

  

Maten under Kulturkalaset är World street food. Det innebär att det finns massor av mat från olika länder, till och med brasiliansk mat. I år provade Jair krokodil och jag provade Kängru. Vågade inte riktigt prova krokodil, undra om det ens är hälsosamt? Fast jag smakade ändå en pyttepytteliten bit. Till efterrätt provade jag Mochi den där konstiga goda glassbakelsen, vet ni vilken jag menar? Och såklart köpte jag Churros! Jag älskar Churros! Köper alltid det!

 

 Barnen slocknade efter lite mer än halva dagen och när dom vaknade igen så ville Tilda leka så vi åkte till Backaplan och lekte med barnen. 

   

     

Innan vi gick hem igen så skulle vi handla. Lucas körde kundkorgen hela stora Coop Forum runt! Förstår inte hur han orkade gå efter mig med den stora tunga kundkorgen och jag som dessutom gick fram och tillbaka. Synd att jag inte tog nån bild på det! Han var så himla gullig och duktig när han körde kundvagnen framför sig utan att säga ett ljud! Vi handlade säkert i 20 min!!! 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.