Orolig för missfall vecka 6 (5+0)

Idag och igår tycker jag att jag har haft mindre symptom. Det kändes jättejobbigt och det slutade faktiskt med att jag ringde till MVC och grät. Jag berättade om mitt missfall, mitt magont etc och fick då reda på att dom inte alls gör ultraljud förrän vecka 10 🙁 Men om jag går till gynnmottagningen och säger att jag har jätteont i magen, då hjälper dom mig, men då måste jag säga att det gör jätteont. Men jag har väldigt dålig erfarenhet av sköterskorna som jobbar på Sahlgrenskas gynmottagning. Alldeles för många oproffsiga arbetströtta syrror på samma plats. Jag hoppas nästan att nån av dom läser detta och skärper till sig för dom jag har stött på borde inte jobba med människor! Läkarna däremot var kanon! Jag får försöka hålla ut, men funderar starkt på om jag kanske skulle prova min ultraljudsdoppler som jag hR här hemma även fast jag bara är i vecka 6. Men jag känner mig orolig att jag ska skada bebisen…

När jag pratade med BM idag så sa jag att jag önska Jag mådde illa så att jag i alla fall hade ett symptom. Jag tycker att Jaguar mått lite illa till och från sen jag sa det. Men inte alls som jag ska spy, bara som att jag känner lite obehag i kroppen, men jag har inbillat mig sång förr.

Usch för att vara orolig jämt! Men jag har i alla fall hög temp fortfarande 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här