Nya mammaböcker :)

Jag vet att man inte kan läsa sig till hur man blir en bra mamma. Jag känner mig inte så orolig för det, jag tror själv att jag kommer bli en bra mamma till vår lille därinne! Han kommer få så mkt kärlek den där lille krabaten!!! Men utan att bli curlad då förstås.

Men jag som person vill alltid läsa på innan jag ska göra nåt nytt eller köpa nåt nytt. Jag skulle t.ex. aldrig köpa en barnvagn utan att läsa på vad det finns för några även om någon rekommenderar en speciell barnvagn. Då kan jag ju inte skaffa barn utan att läsa på om förlossningen (som närmar sig med stormsteg) eller läsa om bebisens första tid!

20121227-130959.jpg

Så jag har köpt dom här två böckerna!! Jag har läst lite i båda. Dom är bra skrivna båda två, inte tråkigt skrivna. Tycker att boken man fick på MVC var jättetråkigt skriven! Den är tunn men jag har fortfarande inte kommit igenom den.

I den gula står det till och med vad man ska välja för storlek och kvalitet på de första bebiskläderna!!!!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

    • Emma

      Hej Elin! Jag har köpt båda böckerna på tradera faktiskt, men de ser inte ens använda ut! “Stora boken om barn” kostade 75 kr (ord. pris på Bokus.com är 138 kr). “Första året” köpte jag för 10 kr (ord. pris på Bokus.com är 102 kr).

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här