Okategoriserade

En tidig julklapp till mig själv!

Det finns en enda sak som jag önskar mig just nu. Eller nja, det finns många saker jag önskar att jag hade om jag får tänka stort. Men om jag fick önska mig en julklapp så skulle jag veta precis vad jag skulle önska mig. Det är sällan som jag verkligen verkligen vill ha något och blir så ivrig som jag har varit den sista månaden. Är ni nyfikna på vad det kan vara? Det är en skönhetspryl faktiskt! En skönhetspryl som ska ge mig lockigt hår! Ni anar inte hur ivrig jag är!

20151118-224620-81980741.jpg
Det här är mitt hår faktiskt, men det är enda gången i mitt liv som det har varit så glammigt!

Först hade jag tänkt vänta till jul och önska mig den i julklapp av min kära sambo, men sen insåg jag att det är ju nu jag vill ha den! Jag vill kunna locka mitt hår till julfesten på jobbet, events och även till vardags! Jag vill också vara glammig! Mitt hår är plattare än plattast även utan plattång (jag plattar enbart luggen). Jag har en kanonbra plattång, men jag har försökt och försökt och jag KAN inte locka håret med plattång! Det går verkligen inte! Såå svårt! Men nu har jag fått möjligheten att testa en Curl Secret i samarbete med Babyliss! Så nu måste jag ju bara lyckas! Enklare än så här blir det ju inte!!! Den här apparaten suger nämligen in håret i en spole där locken blir till, ett litet pip indikerar att nu är locken klar och man kan släppa ut den. Ut kommer en färdig lock och det är bara att börja med nästa hårslinga.

20151118-224841-82121828.jpg

Är det någon av er som har en Curl Secret eller har provat en?

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.