Vanliga byxor igen!

Jag har gått i klänning, strumpbyxor  och höga stövlar fram tills idag. Idag kände jag att det skulle bli för varmt med höga stövlar (dessutom är det gummistövlar) och ville ha lite somrigare kläder, men det kändes för kallt med klänning utan strumpbyxor tyckte jag. Så idag bestämde jag mig för att prova mina vanliga byxor. Och vet ni vad! Dom passade!

  
Jag har provat ett par av mina shorts också och dom passade dom med 🙂 Det kändes jättebra! Fast detta är inte mina tajtaste byxor eller shorts, men jag vågar inte prova allt i garderoben ännu. Det är ju mycket roligare att bli positivt överraskad än besviken. Men dom orangea shortsen som jag har fotat hela graviditeten i var jag bara tvungen att prova 🙂 Dom är faktiskt den bästa måttstocken känns det som eftersom jag provade dom en gång i veckan hela graviditeten igenom. Jag kunde stänga dom ganska lång tid in i graviditeten minns jag. Idag när jag provade dom så var dom inte alls lika tajta runt rumpan och dom gick att stänga men jag fick klämma in magen haha! Vi får väl testa igen om 1-2 veckor och se om det går bättre då 🙂 Det är i alla fall stor skillnad på 1,5 vecka 🙂

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. Diana

  Nej men shit är det sant, kommer du redan in i dina byxor? Åh vad härligt, vad glad jag blir för din skull finis. Det där gör ju så himla mycket mer än vad man tror. 🙂 Stor kram och ha en härlig långhelg nu av det som är kvar. 😀

  Svara
 2. Camilla

  härligt! 😀
  själv vågar jag inte prova mina ännu pga snittet. men snart så måste jag prova, är nyfiken hur de sitter. 😛

  Svara
 3. Joanna

  Det känns som att man har fått en helt ny garderob! Flera gånger under dessa veckor som Ebba varit utanför magen har jag tänkt ja just det de byxorna har jag ju! Ha en härlig helg i solskenet och värmen!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här