Tiden efter förlossningen

Vardagen i bebisbubblan

Dagarna bara springer förbi i denna lilla bebisbubblan. Jag kan inte fatta att det redan gått 2,5 vecka sedan han föddes! Jag är så glad att Victor valde att ta ut pappaledighet nu i början för annars hade han redan nu behövt gå tillbaka till jobbet. Jag hade såklart klarat mig själv med barnen, men det är verkligen helt fantastiskt att få vara hemma tillsammans. Dessutom är det så enkelt när Victor är hemma, han går gärna runt med William i famnen så ofta han får och när det är dags för blöjbyte så hinner Victor nästan alltid först 🙂 På nätterna så är det oftast jag som byter blöja om det behövs, men på morgonen så är det alltid Victor som tar barnen till skola/förskola och då får jag sovmorgon. Så skönt!

Imorse väckte Victor mig kl 10.00 och då hade han både lämnat barnen, varit och tränat och kommit hem och gjort frukost, den godaste gröten som jag tipsat om förut 🙂

På eftermiddagen när barnen var hemma igen tog vi en promenad till Slätta Damm. Barnen cyklade och vi promenerade 🙂 På Slätta Damm Café åt vi våfflor och caféägaren kom med små drinkar till barnen och skålade för att dom har blivit storasyskon! Så himla gulligt!

När vi kom hem hjälpte barnen mig att plocka plommon från plommonträdet. Det blev en rejäl skörd så både till oss själva och till nära och kära 🙂

Nu sitter jag och Victor och kollar på en serie medans William äter. Han är oftast lite mer vaken och onöjd om kvällarna. Han vill äta men ändå inte. Det är som om han har svårt att komma till ro, men han är så snäll alla andra timmar på dygnet så vi är ändå väldigt tacksamma för att han är en så enkel bebis ❤️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.