Okategoriserade

Tröööööött!

I natt så var det svårt att sova. Lucas låg och fäktade med armar och ben i sin säng en lång stund och efter ett blöjbyte så var han en glad kille som jollrade och inte hade några som helst planer på att sova! När han väl somnade så låg han och skrattade och gav ifrån sig små glädjetjut i sömnen! Goa killen!! Det var iaf helt omöjligt att sova när man hade en sån fantastisk liten kille jämte sig!!! Så nu är jag trööööött!! Dags att sova!!!

4 Comments

  • Anna

    Min dotter rör sig jättemycket i sömnen på nätterna sedan hon kom hem från BB. . Först rör hon sig , ger ifrån sig massa ljud i kanske 2
    30 sek. Sen slappnar kroppen av o man tror hon somnar. Efter någon minut fortsätter det gen i kanske 30 SEK osc. Så kan set vara i minst en timma. Pratar med BVC som blev lite förvånad. Hon sa att bebisar rör sig mycket i sömnen då det är inne i sin sk drömsömb men ska generellt efter egen kort stund Somna i djupsömn. Detta händer bara på natten , på dagen somnar hon som vanligt utan masa rörelser. Detta gör att jag själv vaknar , tittar till henne , ser att hon blundar men rör sig såååå mycket med viftande händer o fötter i luften. Rör sig era barn mycket i sömnen?

    • Emma

      Svar till Anna: Jo, sådär kan Lucas också hålla på med stängda ögon. Men han brukar oftast börja skrika efter en stund så jag måste ta upp honom till våran säng. Som längst har han hållt på så i kanske 10 minuter. Och så är det för Lucas också bara på natten… Men på dagen lägger jag honom aldrig ner för att sova middag utan då somnar han bara.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.