Trodde bebisen skulle komma inatt!

Inatt trodde jag VERKLIGEN att förlossningen skulle starta! Jag vaknade nämligen av dom ondaste värkarna jag har haft hittills. Värkarna var så tydliga att jag med lätthet hade kunnat klocka dom, men det gjorde jag inte. Istället försökte jag somna om och när det inte gick bad jag Victor om värmekudde och alvedon, tillslut somnade jag igen. Jag har bestämt mig för att inte ta ut något i förskott, det sägs ju att trean är klurig så jag räknar med många falsk alarm innan “the real deal” så att säga 🙂 Men åhhh vad det är spännande nu!

Vad tror ni? Kommer bebisen tidigare eller kommer jag gå hela vägen till BF den 10:e augusti?

Fotograf: https://www.wanderings.se

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Ylva

  Jag tror bebisen kommer snart! Det drar igång imorgon och bebis föds 1 augusti!

  Njut av den sista tiden!

  /mvh bf idag! ???

  Svara
  • Emma

   Spännande! Än så länge är det ganska lugnt i magen även om förvärkarna fortfarande kommer och går. Vi får se om bebis bestämmer sig för att titta ut inatt 🙂 Hur har det gått för dig, har bebis kommit än?

   Svara
 2. Skolkurator

  Så blev det med min trea också. Efter några dagar (minns inte exakt hur många, men mindre än en vecka) så drog det igång på riktigt. Ringde förlossningen som sa att trean kan luras och att vi skulle avvakta. Men med tvåan i färskt minne (som höll på att födas i bilen) så åkte vi in direkt i alla fall. Tar trots allt 45 min till sjukhuset.
  Väl framme fick jag order om att inte föda i undersökningsrummet. Nr 3 hade även han bråttom ut… Från första värken har nr 1 tagit 22 timmar, nr 2 tog 4 timmar och nr 3 tog 5 timmar.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här