Recept

Recept på krämigaste, godaste havregrynsgröten jag ätit

Igår la jag upp på insta story att vi fått veta hemligheten bakom Upper House goda havregrynsgröt och att Victor gör den till mig varje morgon. Det tog inte många sekunder innan jag blev ”bombaderad” med frågor på den goda gröten! Självklart tänker jag dela med mig av receptet 🙂 Detta är på riktigt den godaste och krämigaste gröten jag har ätit, det smakar som det är både grädde och socker i den men det är det inte – den är helt enkelt så här god trots att den är nyttig 🙂

Recept på godaste och krämigaste havregrynsgröten
2 portioner
2 dl havregryn
4 dl havremjölk
1 krm salt

Häll upp havregrynen i kastrullen och krossa dem lite lätt med en slev. Häll på havredryck och salt. Sätt spisen på hög värme (ej högsta) rör runt så fort det börjar sjuda. Låt koka ett par minuter under omrörning tills gröten har fått rätt konsistens. Stäng av värmen och låt gröten sätta sig innan servering. Garnera med valfri frukt och bär och servera med havremjölk.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.