Okategoriserade

Tre små bristningar

Nu har det dykt om tre små (jättesmå) ljusa bristningar på mitt ena bröst. Dom är så ljusa  att det faktiskt är svårt att avgöra om det är bristningar eller inte… men jag är ganska säker på att det är det. Dom går i en blålilaröd nyans och först när jag upptäckte dom så trodde jag att det var märken från kuddarna i BHn, typ sömmar som hade legat och tryckt där under en hel dag och att märkena skulle försvinna när jag tog av BHn, men det gjorde dom inte. Men dom här små brisningarna gör mig absolut ingenting. Dom kommer blekas och sen kommer dom aldrig synas!

Konstigt bara att dom här tre små bristningarna har dykt upp på mitt ”lilla” bröst! Det andra bröstet har ju växt mycket mer… Har ni också två olika stora bröst? Jag har aldrig sett skillnad på dom innan, men nu kan jag svära på att det ena har växt mer än det andra!

Jag hoppas bara på att slippa bristningar på magen för även om dom bleknar så kommer dom synas så fort man solar när resten av huden blir fin och brun! Jag har redan tillräckligt med bristningar på låren från tonåren. När jag solar på sommaren ser bristningarna på låren ut som en björn som har rivit mig och lämnat tjocka långa vita ärr som egentligen är bristningar! Inte så snyggt! Men jag lever med det…

6 Comments

 • Madde-Bäbis i februari

  Hoppsan! Jag förstår din känsla..Bristningarna på brösten har jag haft sedan vecka 27 kanske..På brösten bryr jag mig verkligen inte…Men för två veckor sedan kom dem..På magen..:(..Hoppas du slipper det! Jag har på höfterna sedan puberteten och dem är ju alltid där, man lär sig leva med det. Dessa bristningar denna gång har ju ändå gett oss våra små..Så det är ju verkligen någon aldelles underbart som kommer iochmed dem. <3

  Men,ändå är det ångest..Men som sambon sa…Du har ju inte bristningar i ansiktet iallafall,haha nee och det är väl tur de 😉

  Svar från Emma: Ja, det har du rätt i, våra små är värda priset och då kan man stå ut med ganska många saker faktiskt, även fula bristningar. Haha! Din sambo är ju hur skön som helst! det hade ju varit hundra ggr värre om man får dom i ansiktet!!!

 • Sara - Ensamstående mamma

  Jag fick magen FULL med bristningar.. Men jag brydde mig varken då eller nu. Nu är det ju 5 år sen jag var gravid så bristningarna har ju bleknat en hel del och syns knappt 🙂

  Svar från Emma: Vad skönt att dom har bleknat och knappt syns. Syns dom när du solar? Mina är ju vita och får aldrig någon färg så dom lyser ju näär jag solar och den andra huden blir brun!

 • tovaback

  jag har fått några lila blå bristningar på ena sidan av höften, kommer dem så kommer dem..men som du vill ja helst slippa få dem på magen..har ändå på insidan av lår och bröst sen innan..har haft de några år och är fortfarande inte bekväm med det direkt…men man måste ju lära sig leva med det 🙂

  Svar från Emma: Ja, man får ju lära sig att leva med dom helt enkelt! Jag skulle aldrig göra såna där dyra laserbehandlingar pga bristningar! Som Maddes sambo sa, man har dom iaf inte i ansiktet! Det hade ju varit värre!

 • Monica-Gravid med nr 1

  På brösten har jag haft sen 10 veckor tillbaka tror jag. Men hellre där än på magen och än så länge har jag klarat mig från att få på magen. Hoppas jag slipper! Men om jag skulle få några där så är det inget jag dör över direkt. Vad är några bristningar på magen jämfört med det man får för det? 🙂 Kram!!

  Svar från Emma: Exakt 🙂

 • Kicki

  Jag fick på rumpan ett par månader innan jag födde min dotter, 3 veckor gammal idag! Jag blev helt förstörd för rumpan är min favoritkroppsdel som jag alltid tyckt jätte mkt om. Nu har den dessutom blivit helt platt och jag mår jätte dåligt över det. Jag har alltid haft stor rumpa o små bröst, nu är det tvärtom och jag gillar det inte över huvud taget. Så det är trist! Händer mkt med kroppen under en graviditet o efter förlossningen!

  Svar från Emma: Synd att det blev just rumpan som ändrade sig och fick bristningar när det var din favvo-kroppsdel… Men förväntar sig iinte att det ska ske så mkt förändringar just på rumpan, det är ju magen som ska växa och ändras ju! Jag har fått större rumpa och lår och massor av celluliter 🙁 Hade både stor rumpa och lår innan och celluliter, men nu är det mer än någonsin så rumpan och låren är ganska långt ner på min favvo-lista…. 🙁

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.