Träning,  Viktnedgång

Träningsresultat

Just det! Innan jag går och lägger mig så vill jag presentera det senaste träningsresultatet!

På 2 veckor så har det inte hänt nånting med vikten! Eller jo, jag har gått upp 0,3 kg. Midsommar veckan var jag sjuk och tränade bara 1 gång. Men hela förra vecka tränade jag riktigt bra så det borde bli nån skillnad på vikten kunde jag tycka.

Och så vips! 0,6 kg försvann under natten till tisdagen och imorse hade ytterligare 0,2 kg lämnat min kropp! Jag har alltså tappat 0,8 kg! Yes!!! Nu står vågen på 72,8 kg 🙂 Mitt mål är att komma under 70 kg innan augusti är slut och så fort jag har kommit under 70 kg (oavsett om jag lyckas med det innan augusti är slut eller ej) så ska jag unna mig ett par riktigt snygga leggins/treggins på Nelly!

Totalt har jag iaf gått ner 10,6 kg sen graviditeten och av dom så är 2,6 kg träningens förtjänst. Dom första 8 kilona tappade jag bara av att amma och promenera.

7 Comments

 • Linda

  Väger du dig varje dag? Tror jag vägt mig tre ggr sen graviditeten. Vikten kan ju bero på tidpunkt på dagen och hur mycket vatten man druckit tex. Det är ju vanligt att man går upp i vikt av träning. Bättre att mäta kroppen eller gå på träningsresultat

 • Emely Tuväng

  Min vikt kan variera med 2 kilo beroende på tid på dagen jag väger mig, hur lite jag ätit osv. Men du! De där kilona hade du säkert gått ner ändå utan att träna tror jag.. men du tycker ju det är roligt att träna så då är det ju skillnad! 🙂 Själv skulle jag inte palla det igen sen med 2 barn och jobb.. man vill ju gärna hinna ha tid för sina barn med! 😛 Lättare när man ”bara” hade 1 barn, då hade jag mer tid och ork för träning! Kram!

 • Anna

  Tänk på att det du äter kan påverka vikten några hundra gram, tid , om du bajsat osv. Jag vägde mig innan jag gick på toa och sedan efter toan och vägde plötsligt 300 gram mindre haha. så 100, 200, 300 gram hit o dit kan bero på olika faktorer. Mät dig istället.

  Svar från Emma:Sant! Ja, det är ju då man ser dom Sanna resultaten. Jag har inte gjort det för jag har inget mål med mina mått. Jag vet inte vad jag hade för mått när jag var som mest tränad eller när jag trivdes som mest med min kropp. Men jag ska nog mäta ändå nån dag.

  • Emma

   Svar till Linda: Ja, jag väger mig varje dag. Men jag är väl medveten om att det kan skilja och att jag kan gå upp i vikt eftersom jag får muskler med träningen.

  • Emma

   Svar till Emely: Ja, så kan det skilja för mig också. Förstår att det är svårt att hinna med träningen med två barn. Visst vill man ha tid med sina barn!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.