Träning,  Viktnedgång

Känner mig såååå pepp!

Igår var vi barnfria och då passade vi på att ta en RIKTIG långpromenad med Victors mamma! Vi gick 16,5 km (ca 24.000 steg) och stannade till på Bertilssons Café i Delsjön och åt gulaschsoppa. Det var jättemysigt och det kändes så bra i kroppen efteråt. Det var längesen som jag gick en såpass lång promenad, men ändå känns det inte speciellt mycket i kroppen idag så imorse traskade jag iväg till gymmet som ligger cirka 30 minuter bort och körde bodypump 🙂 Fy f*n vad härligt det var! Det var så längesen som jag var på gymmet sist, pga corona har jag inte varit där sen i oktober, så därför kändes det extra bra 🙂

Nu är William 8 månader gammal och jag har fortfarande en del extra kilon sedan graviditeten som jag inte tycks bli av med. Jag har ju bara gått ner knappt 3 kilo sedan i september. Jag har fortfarande som mål att gå ner mina gravidkilon innan William blir 1 år och innan jag blir gravid igen, men det har känts tungt och nästan omöjligt eftersom amningen tycks påverka min viktnedgång negativt. Men nu äntligen verkar jag ha hittat något som funkar och har redan gått ner drygt 2 kg! Det har gett mig helt ny energi och jag är sååååå sååå såååå PEPP! Kika gärna på mina stories på instagram idag där jag har ett samarbete där jag berättar om detta!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.