Veckans planer – orolig

Idag är jag och William ensamma hemma. Barnen är i förskolan/skolan och Victor har åkt till kontoret. William sover i vagnen på altanen och jag reflekterade just över att det var längesen som huset var så här tyst. Det är ganska skönt att bara sitta ner en stund och lyssna på tystnaden när det i vanliga fall aldrig är tyst. Jag har precis varit ute på den vanliga rundan med William och nu sitter jag på soffan och varvar ner. Det är verkligen skönt att starta dagen med en långpromenad, man känner sig så duktig 🙂

Jag tänkte inte göra nån mer aktivitet idag, men jag såg precis att jag hade fått sms från förskolan att det är APT idag och att vi måste hämta senast 16.00 så jag kanske måste gå till förskolan i alla fall… Haha! Vi får se om Victor hinner, annars får jag spurta dit… så jobbigt!

Denna veckan är det dags för Williams 8 månaders besök och jag ska till gynekologen. Jag har haft problem med mellanblödningar (mycket blod) i samband med toalettbesök, sen William föddes och känner mig lite orolig. Det är säkert inget, men jag vill ändå kolla upp och hoppas att dom kan tänka sig att ta ett extra cellprov. Förutom det så kommer vi nog hänga med svärföräldrarna eftersom dom åker tillbaka till Spanien till helgen. Vi har också planerat att träffa min pappa för första gången på 2 år så jag hoppas vi får vara friska nu så att det blir av 🙂

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Johanna

  Åh så härligt för er att börja umgås med olika folk, gå på gym och cafe 😁 nåt “lyx” kan man väl ha efter att ha genomlidit corona 👌 😁vi har inte haft det och jag vågar inte träffa nån, tänk om vi i familjen blir smittade nu på slutspurten eller om vi smittar någon som blir allvarligt sjuk 🙈🙈

  Svara
  • Emma

   Vi har inte haft corona ännu, men testade ju oss förra veckan och har sen dess inte träffat några andra än våra närmaste som också testat sig precis innan. Om vi träffar min pappa i helgen så kommer vi vara utomhus och hålla avstånd för att vara på den säkra sidan. Vi har inte träffat pappa på 2 år pga att vi är oroliga att smitta honom, men han jobbar i färdtjänst så han löper ju en risk varje dag. Svårt att veta hur man ska göra…

   Svara
   • Johanna

    Jaha, jag trodde ni hade haft corona😅🙈 sorry!
    Jag instämmer att det är svårt att veta. Men en tanke är att stå ut en månad till, det kommer bli bättre och bättre 💖

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här