Träning

Dom kallade min dotter tjock!

Idag var det studiedag på både förskola och skola här i Göteborg så idag fick alla tre hänga med när jag skulle köra Mama Move på Kviberg Arena. Barnen har velat hänga med mig och träna hur länge som helst, men jag har inte känt mig bekväm med att lämna dom på barnpassningen eftersom den är obemannad nu under corona och på kvällarna är det alltid flera andra barn där. Jag är rädd att något barn ska vara elakt och att det inte finns någon vuxen där och kollar dom, men idag tänkte jag att det kanske inte skulle vara några andra barn där för det brukar inte vara det den här tiden.

Jag hade väldigt fel. När vi kom dit var det två andra barn där som sprang runt som yrväder och lekte våldsamt. Det kändes inte alls bra i magen, men jag gjorde ändå ett försök att låta Lucas och Isadora gå in i lekställningen. De två pojkarna sprang och trängde sig förbi Lucas och Isadora och slängde en boxningssäck mot Isadora när hon skulle upp i trappan, mitt framför ögonen på mig! Jag vågar inte ens tänka på vad dom hade gjort om jag hade gått. Jag ropade ”hallå!” med bestämd röst. Pojkarna kollade på mig och jag förklarade för dom att det inte var okej och sa med vänlig röst att dom behöver lugna ner sig för att Isadora är mindre än dom. Pojkarna började genast käfta emot och hävde att dom var lika gamla som henne (fast dom var lika långa som Lucas) och i nästa mening sa den ena pojken ”Men hon är tjock!” och pekade på Isadora. Jag blev chockad över deras beteende men gav mig såklart inte och sa att jag genast skulle hämta deras mamma om dom inte skötte sig. Då skulle dom veta hur gammal jag var, som det hade nån betydelse?! Isadora blev väldigt rädd och ville inte vara kvar och då ville Lucas inte heller vara där så jag berättade för personalen i receptionen som genast tog hand om situationen med pojkarna. När vi skulle gå därifrån så stod en man i städpersonalen och pratade med pojkarna på deras språk, så jag undrar om det inte var städpersonal som tagit med sina barn till jobbet eftersom det var studiedag idag… Nordic Wellness-personalen tog i alla fall det hela seriöst så det kändes bra 🙂

Lucas och Isadora var nöjda ändå, dom hängde mig och blåste såpbubblor och lekte med William. Efteråt blev det glass!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.