10 månader och kan redan klättra upp för trappan…

Det går så galet snabbt med Williams utveckling just nu. Han lärde sig nyss att ställa sig upp själv och kan till och med stå en liten stund utan att hålla i sig nu, men det slår inte vad han lärde sig i måndags. Då hittade jag honom på första trappsteget i trappan och under tiden jag tittade så klättrade han upp till andra steget! Han är bara 9 månader, snart 10 månader, men rör sig som en 1-åring! Herregud! Jag är både fascinerad och vettskrämd på samma gång! Både Lucas och Isadora var “sena” med grovmotoriken så jag hade aldrig förväntat mig en unge som gör allt så här tidigt!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här