Okategoriserade

Besöka ögonläkaren

Idag ska vi till ögonläkaren med Lucas. Det ska inte bli så roligt, men ändå skönt att nån expert tittar på hans ögon. Hans tårkanaler har ju inte utvacklats än. Jag hoppas att han slipper operera. Ögonen är iaf lite bättre efter att ögoninfektionen försvann, men det är fortfarande ordentligt med morgongrus i dom och när han sover klistras dom igen så han inte kan se nåt när han vaknar. Stackars liten!

Nån som känner nån vars bebis som har fått göra den här typen av ögonoperation? Söver dom barnet? Gör det ont på dom?

Jag blir alldeles sorgsen när jag tänker på att min lilla fina bebis kanske ska bli sövd och ligga helt utslagen på ett operationsbord… usch!!! Hoppas verkligen han slipper operera!

20130704-005654.jpg

3 Comments

 • Cissi

  Han är ju för söt!

  Känner inget barn som fått vidga/operera tårkanalerna, men min syster gjorde det förra året och det var ett lätt ingrepp, och hon sövdes inte.. Men kan tänka mig att man gör de med små barn, ändå då de inte är stilla osv

  Lycka till

  Svar från Emma: Vad skönt att höra att det är ett lätt ingrepp. Hoppas Lucas slipper operera, att tårkanalerna vidgar sig i sinom tid.

 • Jenny

  Min dotter hade likadant som liten, men till mig sa de att de opererar inte tårkanalerna på barn förrän de är 1 år för i de flesta fall växer det till sig. Lycka till!

  Svar från Emma: Tack!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.