Okategoriserade

Min walk-in-closet!!!

Nu är det sovdags men innan jag ska sova så tänkte jag visa hur fint jag har gjort i vår walk-in-closet. Det är inte riktigt färdigt än, men det börjar arta sig nu tycker jag 🙂

När vi flyttade hit så har det bara hatthyllor och inget mer, inte riktigt drömscenariot för en walk-in-closet tyckte inte jag. Men sen kom jag på att vi kunde köpa Kalax-hyllorna från Ikea och ställa på golvet så att vi fick lite fack med förvaring som vi kunde ha kläder och annat i. Hatthyllorna räcker liksom inte till för alla tröjor och sånt. Och så ville jag gärna få plats med pärmar och lådor med viktiga grejer i garderoben också. På det här sättet så frigjorde jag en del av hatthyllan så det blev kanonbra. Jag tror vi kommer köpa två Kalax-hyllor till men sen ha en del där klänningar kan hänga fritt också. Det är bra med Kalax-hyllorna för dom kostar bara 250 kr styck och om vi flytta nån annanstans så kan dom användas som leksaksförvaring i barnrum 🙂

Förutom några fler Kalax-hyllor så vill jag ha en helkroppsspegel på dörren i min walk-in-closet också 🙂

Lite svårt att ta bilder, men jag har i alla fall försökt ta en till vänster en till höger och en rakt framifrån 🙂

20140911-225514-82514241.jpg

20140911-225524-82524261.jpg

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.